Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

CISZA.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

18:15 ostatnie ksiegowanie na kartach mopr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karty mopr nie ma

e tam, po co się tym przejmować....ma ktos już? ,może karty?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Też uważam, że nie macie prawa oceniać innych osób - jeśli interesuje Cię ten wątek, to wejdź, poczytaj a jak nie to spadaj i wyżal się na kozetce - ja też jestem mamą pracującą na etacie, mam trójkę dzieci w tym 2 w przedszkolu - publicznym + jedno szkolne - 500+ pozwala mi np opłacić zajęcia dodatkowe, których nie brałam pod uwagę - np basen to karnet 430 zł dla 1 dziecka.. Dziewczyny, wszystkie jesteśmy mamami - wspierajmy się :-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ech, nie którzy ludzie mają jakieś "ograniczenia logiczne" i nie dociera do nich, że 500+ biorą ludzie pracujący, często bogaci, a nie tylko najbiedniejsi i bezrobotni (nie ujmując nikomu). Dopóki 500+ na drugie i kolejne dziecko jest nie zależne od dochodu rodziny to nie wiem po co te wszystkie złośliwości ludzi... A jak dostaje i na pierwsze dziecko? To widocznie też sie należy i tyle.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wzajemnie :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W pełni się zgadzam!! Większość z nas to ludzie pracujący na etacie,mający dzieci-także nie rozumiem po co te obelgi Ale jak to się mówi na necie najłatwiej kogoś oczerniac....
Miłego dnia życZę wsZystkim :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratuluje. Nic tylko po zazdroscic. Ciekawa jestem tylko po co Pani tu zaglada skoro nie musi Pani pobierac zasilku.. pewnie z jednej pracy na zlecenie i sprzatania wieczorami starcza Pani na utrzymanie siebie i trojki dzieci. Sa tu mamusie ktore takze pracuja i takze utrzymuja trojke lub wiecej dzieci i nie dysponuja tak hamskim i bezczelnym wychowaniem jak Pani.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super gratuluję ze pracujesz ja tez mam dzieci i tez pracuje i nie wiem chwalić się czy zalic.... hm...... nie czytaj jak cie to tak wkurza. A skoro już wchodzisz tutaj to tylko znaczy ze tez pobierasz zasiłek i czekasz na ta kase
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pozytyw, ulżyło Ci? Nieładnie tak ubliżać innym. Jak tak Cię drażni ten wątek, to go poprostu nie czytaj.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja pier...ole, miesiąc w miesiąc to samo, czy wy żyjecie tylko i wyłącznie z 500+ i zasiłków, mopsów itp. ??? Kurka ludzie ogarnijcie się, do roboty nieroby piep*one. Mam 3 dzieci, w tym roczne w żłobku, pracuje na zlecenie, do tego wieczorami sprzątam a wy ino pitoli*cie.... że się nie da.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja też myślę, że w piątek będą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja myślę że czwartek po południu przynajmniej karty mopr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na razie to nie, czekać będę w piątek, szybciej raczej nie ma szans.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

I jak tam dziewczyny znowu czekamy....:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja wszystko ha ha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A teraz się chwalić kto już wydał kasiore hahaha,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam konto w mBanku i dostałam wczoraj po 18
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mBank nie ma :/

Inne tematy z forum

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...