Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

jaki bank i jakie miasto ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest przelew za 3 mce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze? To kogo to interesuje że spłacasz jakieś raty za pieniądze ze świadczeń?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo tam pracuje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czyli ja spłacam Ci raty?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tydzień po otrzymanej decyzji przyszło również pismo, że wpłaty będą na podane przeze mnie konto, 15ego każdego mca. Za X, XI i bieżący XII, kumulacja 15.XII. Piękna sprawa ponieważ w poprzednim okresie, spłata raty (20ego) rozmijała mi się z wplywem świadczenia (21). Teraz będę mogła pominąć te dwie, znoszące się pozycje w planowaniu całomiesięcznego budżetu. Reszta ze spłaty raty, takie moje 50+ :), będę odkładała na koncie Dziecka.
Kumulacja w tym mcu bardzo się przyda na zamknięcie sporego wydatku, który jest już w realizacji. Można spokojnie spać :)

Ps
Podziękowania dla Działu Papierologi za super komunikację telefoniczną i korespondencyjną :)
Wesołych, Spokojnych Świąt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zazwyczaj tak jest że 500+ jest 25tego a alimenty dwa dni później. Na stronie GCŚ na wykazie terminów alimenty wpisane są na 19 tego. Zobaczymy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obys miala racje:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

19tego są alimenty więc pińcet będzie szybciej

Acha. Stawiam 20.12
...potem strasznie dlugo będzie do wypłaty styczniowej ;p

W zeszłym roku w Gdańsku płacili 19-go.

W niektórych miastach np. Olsztyn dzisiaj poszły trzecie transze.
A w tamtym roku ktorego były pieniądze?

Skad wiesz ze 18 placa ja wiem ze 20 grudnia

Zadzwoń do gcs podaj pesel Panie sprawdza czy będziesz miała wypłatę w grudniu czy nie

Dzieki:)

Tak,jeśli złożyło się wniosek w październiku,wypłata będzie w grudniu,z wyrównanie ,tj.dostaniesz za paziernik,listopad i grudzień :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale to chuba dostane wyrowanie za pazdziernik, listopad i grudzien?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

18 bedzie placone
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziewczyny watek jest bardzo dlugi takze przepraszam jesli pytam o cos, co bylo juz poruszone. Zlozylam wniosek 17.10.2017 na drugie dziecko ( przez bank), mieszkam w Gdansku. Do tej pory zadnej wplaty. Jak dlugo sie na to czeka?? Mamy juz grudzien!

20 maja byc pieniadze Gdansk

Inne tematy z forum

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...