Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

TO KURCZĘ PÓŻNO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

22 grudnia zapewne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

słuchajcie, wie ktoś kiedy w grudniu będą płacili?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czekalam rowne 3 miesiace wlasnie przelali mi pieniadze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to dobrze ze sie wyjasniło moze u mnie to samo jest ja tez czekam 3 miesiace

Byłam osobiście, okazało się że zawinił ich system i oznaczył mój wniosek jako do uzupełnienia.Powiedzieli, że dobrze że przyszłam, że decyzja będzie jak najszybciej i przeprosili...

Do Ada i co dzwoniłaś moze do mopsu cos wiesz?

Dzwoniłam

A dzwoniłaś do gcś czy na powstańców?

Ja tez czekam juz trzy miesiace i dzwonilam wniosek w trakcie weryfikacji takze te 3 miesiace ze maja to fikcja mi wlasnie minely trzy miech w poniedzialek i nadal nic tylko w kolko glopia odpowiedz prosze czekać.

Zgadzam się. Jeśli już minęło trzy miesiące i nie ma wypłaty wniosek został automatycznie zamknięty i nie będzie wyrównania. Miałam podobną sytuację. Zamknęli mój wniosek bo urzędnik stwierdził, że nie odebrałam telefonu, żeby donieść dokument. Radzę przejść się osobiście.

To czas sie zainteresować, sprawdzić co się dzieje. Może go zapodziali (u urzędników to całkiem możliwe), może wniosek miał błędy lub jakieś braki i nikt nie chce się za niego zabrać. Przekładają z biurka na biurko, a czas leci....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja składałam przez PKO, też dostałam potwierdzenie, ale minęły już 3 mce i zero odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja składałam wniosek przez bank ING. Po wysłaniu wnioski dostałam potwierdzenie na maila, że wniosek został złożony i miałam pewność, że doszedł. Było to 10 sierpnia. Kasę dostałam w październiku jak zawsze koło 25go, miałam ciągłość, żadnej przerwy w płatności. Oczywiście sama decyzja przyszła jakieś półtorej miesiąca lub więcej po złożeniu wniosku, najpierw dostałam kasę, a potem pocztą decyzja przyszła.

Składałam przez internet i nie wiem czy nie doszedł czy jeszcze nie rozpatrzy go. Czy ktoś też tak długo czeka?

Ja składałam wniosek 17 sierpnia i do tej pory nie otrzymałam ani decyzji ani pieniędzy

Mi powiedzieli, ze jesli wniosek skladalam do konca wrzesnia to maja czas na wydanir decyzji do konca listopada... Czyli dwa miesiace

Ja mam decyzję z zeszłego miesiąca a pieniędzy nie wysłali więc już sama nie wiem o co chodzi.

Maja jeszcze 4 dni myslisz ,ze w tym czasie cos sie zmieni watpię !

Mają 3 miesiące czasu(pytałam przy okazji innego świadczenia) , więc nie wiem skąd oburzenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...