Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

Zapraszam do 2. części wątku
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=675341&c=1&k=160
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A za co te piwko jak 500 zł nie przyszło
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

kochani wescie dzieci i poszli byscie z nimi na spacer jest sobota dzieciom loda mezowi piwko a nie nazekacie odstresowac sie my nic nie poradzimy czy maja kase albo ja trzymaja a zyc i tak tzeba dalej tak jak do tej pory co bylo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale tu mowa o leniach które czekają na kasę żeby iść na zakupy a nie o normalnych rodzinach którym, 500 zł przyda się do domowego budżetu. Nie macie w co robić tylko siedzibie na forum i jeczycie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

dzieci to studnia bez dna, choćby się pracowało to te pieniążki się przydają i nie jest niczym złym,że się na nie czeka. Skoro już przyznali to niech dają co się opierniczają;). Sama robię na dwa etaty i mimo wszytko ciągle na coś brakuje, nie mam dużych wymagań. W naszym kraju żeby żyć na jakimś poziomie to trzeba się narobić, samo nie przyjdzie.Też mam chore dziecko, wakacje się zbliżają itd.. Obrażanie innych,że czekają świadczy tylko o poziomie tychże osobników. Nikt raczej sobie tym bardzo budżetu nie podreperuje, pracować i tak trzeba,bo nawet przy powiedzmy 6 dzieci te 3 tysiaki nie wystarczyły by na taką 8 osobową rodzinę przecież.
Ja z tego powodu rodziny nie powiększę:)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie będę jeść, żeby było na terapię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Barani łbie, zrób sobie dziubka na fejsie, może lepiej wypadniesz. Autyzm _ brak refundacji NFZ _ terapia miesięczna 1300 PLN.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co wy zrobicie jak te 500+ zabiorą albo o zgrozo dzieci dorosną ....
Co wam będzie się należeć?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Chyba tez do nich należysz bo tu zajrzałas i sie wypowiedziałas ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety ale takich pustych i tempych mamusie jak Wy jest coraz więcej. Siedzą w domu gnoju i na forum tylko śledzą kto i kiedy dostał. Kto Ci kazał dzieci robić??? Bo jak Cię nie stać!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Alicja, do pracy nie trzeba chodzić ;) a i wypłatę można mieć co dwa tygodnie/ tydzień.
Świadczenie nie jest zasiłkiem więc goń się lalka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cieplewo ,dzis dostałam przelew za kwiecien ,maj ,składałam osobiscie decyzje dostałam 10 maja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie ... Eh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ech ....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

W przeciwieństwie do ciebie ciężko pracuje a nie czekam az mi państwo da bo się należy ! Się za prace uczciwa weź a nie siedzenie w chałupie i sapanie o 500 +
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Przypuszczam ze nie pracuje tylko wydaje kasę męża .... A dzieci dla takiej to zlo konieczne
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozumiem że dzieci nie masz?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Widać ze to mówi stara panna albo kobieta która nigdy nie zdecydowała się na dzieci i niema wydatków a jej całe życie to praca w której się ciężko nie napracuje i czy się stoi czy leży to wypłata się należy. Wstyd takich Kobiet.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Alicjo ciezko iść do pracy gdy ma sie 2 noworodków w domu, ale rozumiem ze temat jest ci obcy ....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam pójście do pracy wypłata raz w miesiącu :) a nie czekać az manna z nieba zleci bo się pracować nie chce tylko na zasilkach siedzieć cale życie lenie !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...