Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
Skladalam w Gdyni osobiście 14 lub 15 kwietnia. Jeszcze nic nie wpłynęło. Czy ktoś ze składających w tym terminie dostał już przelew? Dodam że pobieram też rodzinne i alimenty więc nie muszą dodatkowo mnie sprawdzać
To widzisz Gdańsk płaci, Gdynia stoi wyplacila 10 maja i tyle, ja nie pisałam wrednego komentarza, dobre 500 niż nic poczekamy zobaczymy jak będą płacić
user... my gdańsk, składaliśmy na początku kwietnia. Cieszę się, po co taki wredny komentarz. W ogóle nie wiedziałam kiedy dostanę, jednak jak przyszło to się dziwię,że na raty i tyle.
Mops znajomych zapisywał juz wcześniej do programu pilatozowego i Ci dostali pierwsze pieniądze w pierwszym i drugim tygodnia kwietnia. Wystarczy tylko mieć znajomości. ..
Ponieważ to świadczenie, podobnie jak rodzinne jest przyznawane na rok. Teraz ze względu na wejście programu w kwietniu połączono dwa lata. W kolejnych trzeba będzie składać co rok we wrzesniu, bo będzie przyznawane na okres pażdziernik-wrzesień.
Tak trudno ruszyć d*pę http://www.program500plus.pl