Re: Wypłaty 500+
Cieplewo :
Ja też wczoraj dostałem za kwiecień, dzisiaj zadzwoniłem do Cieplewa żeby się dopytać czemu tak i kiedy dostane za maj, i to co usłyszałem od Pani przy słuchawce to:
Za maj będzie zapłacone w późniejszym terminie, pytając sie czy to już według jakiegoś harmonogramu będzie szło, usłyszałem że nie, że moge się spodziewać pieniedzy za maj w czerwu, na to ja się spytałem czy to znaczy ze świadczenie będzie wypłacane z miesięcznym opuźnieniem, usłyszałem od Pani że nie ma narazie żadnych informacji od kadr ale narazie tak to będzie wypłacane, w zwiazku z tym uważam to za jawne oszustwo bo na ich stronie Gopsu pisze jasno
"
Wypłata świadczeń na podstawie wniosków złożonych w wyżej wymienionym okresie nastąpi
z wyrównaniem od 1 kwietnia 2016r."
Nie wiem czy ta Pani była niedouczona czy oni faktycznie mają zamiar w ten sposób wypłacać pieniadzę, ale probowałem sie dowdzonić na pomorska infolinie aby sie dopytac czy tak ma wygladać wypłata tych świadczeń i nie dałem oczywiscie rady.
Dla mnie osobiscie to jest robienie w .... ludzi i ogromnie sie tym zdenerwowałem, bo co mi po swiadczeniu za maj wypłacanym w czerwu i tak nie wiadomo jak długo bo o wyrównaniu nie ma mowy...
Prosze wiec o rozwienięcie kwesti wypłaty świadczenia za maj w dniu 19maja, z kąd taka informacja??
Może ja trafiłem na jakąs dziwną kobiete która nic nie wie..
1
1