Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

Tak jak Wy macie prawo biadolić i pomstować na brak dodatku tak inni mają prawo komentować. Ot. Takie życie. I uwaga szok:wchodzić i pisać na forum może kazdy czy Wam się to podoba czy nie ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Wniosek składałam osobiście w UM Gdynia 5 kwietnia. wczoraj przyszła decyzja, że przyznano. jest info, że wypłata w dniach 10-15.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam,u mnie narazie tez kasy brak, sasiadka z bloku tez skladala w tym samym czasie i miejscu co ja i pare dni temu dostala, na pierwsze ( i jedyne dziecko), wczesniej były jakies informacje ze w pierwszej kolejnosci dostaną ci co na drugie i kolejne a na pierwsze ci co trzeba im dochod zweryfikowac na koncu a ona dostala,ja jeszcze nie, do konca maja czekam,jelsi nie bedzie odezwu-to jade na Powstancow osobiscie i zobaczymy,pozdrawiam:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja składałam 1.04 przez millenium, dziś Kaska tez za kwiecień. Kiedy za maj ciekawe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańsk, wniosek złożony 01.04 przez Wbk, dziś dostałam przelew za jeden miesiąc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również składałam 4.04 osobiście w Gdyni na ul. 10 lutego i do tej pory ani decyzji ani pieniędzy. No ale jak już dostanę to się ucieszę :-) bo składałam na pierwsze i drugie dziecko więc pewnie rozpatrzą później.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nikogo nie zmusza do opisywania swojej sytuacji rodzinnej na forum ! Czemu niektóre laski o tym piszą? Bo chcą uzasadnić swoje ogromne zainteresowanie kiedy dostaną kasę. Tłumaczą się i tym samym jeszcze bardziej się pogrążają,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Facet z facetem po prostu nie siedział by na forum i nie wtykał nosa w nie swoje sprawy. Jakby jakis mężczyzna to przeczytał to przypuszczam ze by skomentował to tylko w jeden sposób.... Kobiety ... Typowe
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Facet facetowi tez potrafi dokopać -to nie jest kwestia płci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Eh i pomyslec ze kobieta kobiecie potrafi tak dokopac.Ja co prawda tez napisalam swoje zdanie ale nikomu nie ublizajac.
Ja skladalam 4.04.osobiscie w Gdyni na ul.10 lutego,dzisiaj sprawdzilam i na koncie przelewu brak.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawda w oczy Was kole. Niestety niektórzy nie potrafią przyjąć krytyki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale się uśmiałam.
Dojdzie nie dojdzie -przecież to nie jest metoda antykoncepcji!!!!
21 wiek a głupota ludzka wciąż nie ma granic.

Jakbym nie miała na jedzenie dla dzieci i długi to bym zapieprz ala na dwa etaty. Bo za swoje życie i dzieci trzeba wziąć odpowiedzialność a nie śmierdziec lenistwem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

zgadzam się precz z takimi jędzami!!!!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ty Emilia a skąd wiesz że ta kobieta co po niej pocisnełaś taka jest.weż ty sie puknij i przemyśl co pisze albo faktycznie wypad z forum
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

widocznie nie wszystkie mają ten sam cel.ja dostałam już swoje pieniądze ale wchodze teraz na forum i czytam co kto pisze.i szczerze mówiąc masakra.już ktoś wyżej napisał że takie bezduszne uwagi tu nie są potrzebne.ale jak wyżej pisze nie jedna żmija siedzi na tym forum
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy coś wiadomo nt. Sopotu? Dostałam decyzję 26.04 ale na koncie nadal nie ma wpływu.
Sopot ma przecież najmniej wniosków do rozpatrzenia z całego Trójmiasta...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

do Emilia zastanawiam sie po co wchodzisz na to forum.hmmm juz wiem ciekawość cie zrzera.jak czytałam twój wpis to sie zastanawialam czy ty wogóle masz pojecie co pisalas.ile jest takich małżeństw które nie chciały dzieci i maja.czy wiesz ze nawet jesli mezczyzna nie dojdzie to i tak jest ryzyko zaplodnienia.nie wiedzialas bo twoja zbyt niska inteligencja ci na to nie pozwolila.piszesz dwa etaty?sama zapieprzaj na dwa etaty i zobaczysz co to znaczy.a jak ci nie sa potrzebne te 500+ to nie skladaj wniosku i wypieprzaj z tego forum.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Każda sytuacja życiowa jest inna , nie nam to oceniać . Niech każda z nas patrzy na swój dom. Nigdy nie wiadomo co nam sie przydarzy,uważam ze takie uwagi sa nie na miejscu i nie po to jest utworzone to forum!!! Kobiety zamiast trzymać sie ze sobą to jeszcze sobie szpilki wbijacie ... Kompletnie bez sensu, przecież wszystkie mamy ten sam cel tutaj
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tu nie mowie o samotnych markach które nie mają wyjścia. Tylko o leniach gdzie matka nie pracuje ojciec lewus i czekają tylko na zasiłek
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

2 piętro na 10ego lutego.Tak dajesz dowód i.mówią co i jak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (115 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Dowód dla dziecka czy paszport w krajach UE?? (24 odpowiedzi)

Dla dziecka 1,5 letniego potrzebny jest dowód czy paszport podróżując po UE?? Niby nie ma nic -...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?