Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

uuuuu... to lipa ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam wpłynął zasiłek rodzinny ale 500+ nie. Wniosek s kladalam 20.04.2016 osobiście w Gdyni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lipce to ulica w Gdańsku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi właśnie wpłynęła moja wypłata ale 500 + brak.
Następne przelewy w moim banku są w godzinach 15:00 i 17:30 . Także zobaczymy :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

siostra dzisiaj dostała mieszka na Lipcach koło Gdanska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciagle czekam :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja skladalam 4go i też czekam ze zdumieniem co będzie.głupie jest takie czekanie eh
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktos dzis dostal z gdni?

No to jak zawodzi, to niech tatuś ciągnie drugi etat. Wiatropylna jest? I to dwa razy?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

Emilia, wiesz, czasami dzieci rodzą się z przypadku czyli rodzice zaliczają wpadkę po prostu. Nawet antykoncepcja czasami zawodzi niestety...Nie krytykuj, bo nie wiesz co w życiu może przydarzyć się Tobie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja również nie rozumiem takich osób których nie stać na nic i decydują się na dziecko!!! Kto normalny bez pracy bez środków do życia tak robi?? Później dzieci chodzą w za krótkich spodniach po młodszym bracie za p rdzę proszeniem bo mamusia nie myślała o tym ze dziecko to duży wydatek. Wiadomo że każdy kocha swoje dzieci nad życie ale jeśli masz jedno dziecko i ledwo Ci starcza na życie to po co decydujesz się na drugie??? Bo żeby później tak jak napisałaś "żebrać"
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12

mi zawsze rodzinne wskakiwalo na konto po 15 lub kolo 19, bede patrzec i sie przekonamy (wniosek skladany 1.04 w Gdyni osobiscie przy ul. 10lutego)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jeszcze nie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i mamy 10 -ty :) Ciekawa kto znajdzie się w grupie szczęśliwców :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie decydujesz się na dziecko nie majac ani pracy ani nawet zabezpieczenia finansowego, wiec nie narzekaj ze bylo ciezko choc może i cię rozumiem......
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

witam, postanowilam do was dołączyc bo i ja tez czekam.Niektorzy moze sa oburzeni i juz widze teksty w stylu a jak zylas bez tych 500? odpowiem tak: przede wszystkim najlepszy sposob-nikt nie musis się tłumaczyc ze swojego zycia. a do normalnych... owszem-zylam, urodzilam dziecko bedac na bezrobociu ( tak wyszło a dzieci sa dla mnie jak Skarb) i w 2013. niestety nic mi nie przysługiwało. ani złotowki oprocz oczywiscie zasilku rodzinnego ktory wynosił az 77 zł na cały miesiac. i z tego wez zyj i się utrzymaj. a pote, wesło to "kosinkowe"... i wtedy gdyby weszło to na bezrobociu mialabym 1000 miesiecznie. i neitesy zeby zyc musialam narobic sobie długow,zeby oplacic rachunki i miec na jedzenie.Mała na szczescie udało mi się kp wiec tu nie mialam wydatkow , ciuszki i wszystko wyżebrane używane ale jakos dało się powoli wybic w górę. tak wiec teraz te 1000 bo mam w sumie dwojkę i jesetm na niskim dochdzie (teraz pracuję na umowe zlecenie z wyplatą 400 zł/.msc) tak, to prawda, tak bardzo na nie czekam, na te pieniazki gdyz mam długi i w spoldzielni i po ludziach. bo gdy urodzilam dziecko to nie mialam ani pracy ani pieniedzy ani zadnej pomocy. dlatego teraz te 1000 tak bardzo mnie uratuje,moją rodzinę,wkoncu wyjdziemy na zero a potem moze na plus. w moim przypadku,gdy mam długi spowodowane brakiem pieniedzy spowodowanym posiadaniem dzieci-czas ma znaczenie.
pozdrawiam:)
acha i dodam, wniosek skladany 1 kwietnia na Lecha-do tej pory ani decyzji ani kasy.widze ze w Gdyni placa rodzinne 10-15? u nas ( w gdansku) po 25tym. a skad wiadomo ze "dziś poszły przelewy" bo tak nieraz piszecie. czy ktos pracuje w Mops? mopr? mzoe się wypowiedziec? i czy wyplacają z rodzinnym czy w innym czasie tez?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wniosek złożony 8.04 drogą pocztową .Decyzji brak , wypłaty brak. Zauważyć można że niektórzy otrzymali już wypłaty nawet gdy złożyli wniosek pózniej niż ja.Nie ma tu co gdybać to tak jak ze zwrotem podatku , jedni dostaną szybciej jedni pózniej, tyle tylko czy na pewno bo bez decyzji to do końca nie wiadomo czy nam się należy :) Więc czekamy :)

Forum co prawda Trójmiasta, ale podczytuje Was, ponieważ fajnie zdajecie relacje z frontu ;)

Napisze od siebie z Rzeszowa- drugi koniec Polski. Wniosek złożony 05.04. i ani decyzji ani pieniędzy. Kolezanka ulice obok ma kasę i decyzję ( jeszcze w kwietniu miała). Pozdrawiam!

Razem z rodzinnym 10-15
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

Olej kokosowy (80 odpowiedzi)

Wczoraj jedna z Forumek zaciekawiła mnie tym produktem :) Zaczęłam szukać informacji, czytać i...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...