Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

ech,niech po prostu dadza juz ta kasę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dostaniesz. Wszyscy, którym się należy dostaną. Tylko logiczne jest, że ktoś dostanie pierwszy, a ktoś ostatni. Nie da rady, żeby wszyscy dostali jednego dnia. Widocznie mają jakiś swój tryb rozpatrywania / wypłacania i nic na to nie poradzimy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tu jest właśnie różnica. Czekasz, ale wiesz, że dostaniesz, że będzie wyrównanie i nie zawracasz du.y, nie stękasz, jaka to jesteś biedna i DLACZEGO JESZCZE NIE MA?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja nie dzwonie, zagladam tu od czasu do czasu czytam z zaciekawieniem wpisy ;) pracuje i dajemy rade, ale skoro jedni dostali to nie obraze sie jak tez bym dostala. Ale nie spieszy mi sie :) i tak wyrownaja wiec nie ma co sr*c po majtach ;)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie. Do tej pory nie było i było ok, teraz tragedia bo nie ma kasy. Jak wszyscy na hurra się rzucili z wnioskami to nie ma mocy wszystkiego od razu rozpatrzyć. Tym bardziej, że to nowy program i pewnie nie do końca wiadomo, co i jak. Najlepiej dziś złożyć wniosek i dziś mieć kasę na koncie. Weźcie się do roboty, to nie będziecie musiały czekać na 500+. A i czasu na wydzwanianie też będzie mniej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

to nie pitol Panno Pitol :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ja skladalam 4ego wiem.ze mój wniosek.jest rozpatrzony mam.nadzieję że też się na tą listę zalapie a jak nie to kolejna będzie po 15
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezu, baby wstrętne, dajcie tym ludziom pracować!! Toć jak wydzwaniacie tam co chwile to napewno nie przyśpieszy wypłaty kasy bo zamiast nad tym pracować odbierają Wasze telefony! To i tak niczego nie przyspieszy wiec rozluznijcie poślady. Do tej pory jakoś dawaliście rade bez tych 500zł, nie róbcie żenady...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 8

ciekawe czy zalapie sie na ta ''liste'' skladalam 1.04 osobiscie w urzedzie miasta Gdynia przy 10tego lutego. ehh.. kiedys doczekamy. chyba..

CZYLI NA 3-GO MAJA? KASKA NA PIERWSZE DZIECKO TEŻ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wniosek złożony 2.04 osobiście w Gdańsku w głównej placówce dzisiaj pieniążki na koncie

dzięki za informacje !

W Gdyni wypłaty 10ego....jutro będą przygotowywac listy...Tylko się dowiedziałam telefonicznie bo już raptem informacji w pokoju 224 nie udzielają...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

decyzja z 25-04-2016
troche pozno przyszło

dzwoniłam do gdańska , z moim wnioskiem wszystko ok
Pani powiedziała że jest w fazie projekt , niby wszystko ok i przyznane ale jest projekt decyzji i mówiła że to może potrwać bo mają dużo takich wniosków oczekujących
a więc czekamy , nie ucieknie

Składałam prze mBank drogą internetową, na 2-gie dziecko, 5.04. W dniu 29.04 (piątek) dostałam przelew. Gdynia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A decyzje kiedy ?

o to fajnie ale kasa ma byc wysylana dopiero 12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko kiedy te transze. :( człowiek czeka z niecierpliwością
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

I wszystko jasne.

Inne tematy z forum

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Co na prezent dla babci na 80lat?? (40 odpowiedzi)

dajcie jakies pomysly na 80 ur dla babci, max do 100zl.