Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

ech,niech po prostu dadza juz ta kasę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dostaniesz. Wszyscy, którym się należy dostaną. Tylko logiczne jest, że ktoś dostanie pierwszy, a ktoś ostatni. Nie da rady, żeby wszyscy dostali jednego dnia. Widocznie mają jakiś swój tryb rozpatrywania / wypłacania i nic na to nie poradzimy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tu jest właśnie różnica. Czekasz, ale wiesz, że dostaniesz, że będzie wyrównanie i nie zawracasz du.y, nie stękasz, jaka to jesteś biedna i DLACZEGO JESZCZE NIE MA?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja nie dzwonie, zagladam tu od czasu do czasu czytam z zaciekawieniem wpisy ;) pracuje i dajemy rade, ale skoro jedni dostali to nie obraze sie jak tez bym dostala. Ale nie spieszy mi sie :) i tak wyrownaja wiec nie ma co sr*c po majtach ;)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie. Do tej pory nie było i było ok, teraz tragedia bo nie ma kasy. Jak wszyscy na hurra się rzucili z wnioskami to nie ma mocy wszystkiego od razu rozpatrzyć. Tym bardziej, że to nowy program i pewnie nie do końca wiadomo, co i jak. Najlepiej dziś złożyć wniosek i dziś mieć kasę na koncie. Weźcie się do roboty, to nie będziecie musiały czekać na 500+. A i czasu na wydzwanianie też będzie mniej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

to nie pitol Panno Pitol :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ja skladalam 4ego wiem.ze mój wniosek.jest rozpatrzony mam.nadzieję że też się na tą listę zalapie a jak nie to kolejna będzie po 15
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezu, baby wstrętne, dajcie tym ludziom pracować!! Toć jak wydzwaniacie tam co chwile to napewno nie przyśpieszy wypłaty kasy bo zamiast nad tym pracować odbierają Wasze telefony! To i tak niczego nie przyspieszy wiec rozluznijcie poślady. Do tej pory jakoś dawaliście rade bez tych 500zł, nie róbcie żenady...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 8

ciekawe czy zalapie sie na ta ''liste'' skladalam 1.04 osobiscie w urzedzie miasta Gdynia przy 10tego lutego. ehh.. kiedys doczekamy. chyba..

CZYLI NA 3-GO MAJA? KASKA NA PIERWSZE DZIECKO TEŻ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wniosek złożony 2.04 osobiście w Gdańsku w głównej placówce dzisiaj pieniążki na koncie

dzięki za informacje !

W Gdyni wypłaty 10ego....jutro będą przygotowywac listy...Tylko się dowiedziałam telefonicznie bo już raptem informacji w pokoju 224 nie udzielają...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

decyzja z 25-04-2016
troche pozno przyszło

dzwoniłam do gdańska , z moim wnioskiem wszystko ok
Pani powiedziała że jest w fazie projekt , niby wszystko ok i przyznane ale jest projekt decyzji i mówiła że to może potrwać bo mają dużo takich wniosków oczekujących
a więc czekamy , nie ucieknie

Składałam prze mBank drogą internetową, na 2-gie dziecko, 5.04. W dniu 29.04 (piątek) dostałam przelew. Gdynia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A decyzje kiedy ?

o to fajnie ale kasa ma byc wysylana dopiero 12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko kiedy te transze. :( człowiek czeka z niecierpliwością
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

I wszystko jasne.

Inne tematy z forum

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...