Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

ale jak nie było tych 500 + to jakoś musialas sobie radzić :) a też wydatkow pewnie było mnóstwo.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

u nas poki co brak pieniedzy.. dzis dojda z FA chociaz nas po ratuja ;) bo wydatkow mnostwo , bo dzieciatko chore :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja składałam przez Millennnium 1 kwietnia, tylko na drugie dziecko. Póki co pieniędzy nie ma ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wniosek składany w Gdyni 8 kwietnia ,wczoraj pieniądze doszły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ktoś składał na początku ubiegłego tygodnia i już ma ? ;) Czekam niecierpliwie, chyba jak wszyscy :D

czyli wybieraja z przypadku.. a tam moze jutro przyjda z funduszem alimentacyjnym.. bo niby maja placic co 2 dzien.. pierwsze przelewy w piatek , kolejne szly wczoraj to nastepne wypadaja na czwartek.. hmh.. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

raczej nie alfabetycznie. moje nazwisko zaczyna sie na B, skladalam 4 kwietnia i nie mam jeszcze pieniazkow

ja skladalam 1 kwetnia w urzedzie na 10lutego i do tej pory cisza:( nie wiem od czego to zalezy.. moze alfabetycznie wyplacaja.. my mamy nazwisko na litere ''P'' to moze dlatego tyle czekamy.. kolezanki z nazwiskiem na litery ''J'' i K'' juz otrzymaly zasilek mimo , ze skladaly 4 kwietnia tez osobiscie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

o1.04.2016 wniosek zlozony elektronicznie przez bank w Gdyni, kasa wplynela wczoraj poznym popoludniem

A NIE WIECIE JAK TO WYGLADA W SOPOCIE?CZY JUZ PŁACA?

Ja skladalam we Wrzeszczu w punkcie. 4.04 na 1 i 2 dziecko. Nie mam decyzji. Byłam osobiście w mopr bo dodzwonić się tam teraz to tragedia a jak się dodzwonisz to mówią by nie dzwonić bo pracują. Panie mówiły że w tym tyg chce zamknąć wnioski które wpłynęły 123 04
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boże, tylko się nie pobijcie. Przeżywacie te wypłaty jak nie wiem co. Bez tych pieniędzy dawaliscie radę, to teraz te kilka dni jakoś też przeżyjecie. Ciekawe co zrobicie jak program się skończy. No ludzie...
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie wiem czemu minusujecie moją wypowiedz odnośnie kolejności wypłat,ale na 10 kolezanek 6 składało wniosek osobiście w placówce MOPR w gdańsku w różnych terminach,, tj od 4 do 8.04 i wszystkie juz dostały kase, 4 pozostałe składały 1.04,ale w wyznaczonych punktach gdańska i żadna z nich nie otrzymała do dziś kasy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

syty głodnego nie zrozumie, są matki, które codziennie walczą o przeżycie swoich rodzin, o to, żeby było coś na obiad, kwestia czasu dla niektóych ma znaczenie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

No dobrze, ale dlaczego się tak gorączkujecie? Po co te nerwy? O co chodzi? Boicie się, że zabraknie czy już tę kasę wydałyście? Nie rozumiem, niech mi ktoś powie po co tak się dopytujecie kto już dostał. .
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ci co przez bank to co gorsi? Chyba nikt nie dostał jeszcze ? Czy ktoś już mam kasę. ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niestety okazuje sie,że Ci co składali w tzw "głównych" placówkach to jest np w MOPR w Gdńsku to dostają w pierwszej kolejności,bo Panie od razu odkładają na konkretne "kupki" a reszta zjezdza i najpierw trzeba ja segregować .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak to prawda to niesprawiedliwe jedni maja drudzy nie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

chyba są równi i równiejsi, powinni weryfikować wnioski wg kolejności spływania, przecież łatwo w jednym systemie nadawać nr, a tak koleżanka składała na dwoje dzieci 4.04, ma już kasę na koncie, nie miała dotąd żadnego rodzinnego itp, a ja tylko na 2-gie dziecko, wniosek 1.04 przez internet i cisza, a przecież u mnie nie trzeba nic weryfikować, u niej musieli sprawdzić dochody, a wniosek złożyła później :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

A czy ktos juz dostal z Cieplewa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

tanie meble kuchenne?Jakie (71 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...