Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

żyć, nie umierać..... tylko dzieci robic mk......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19

Dzieci są dobrze ubrane dobrze się uczą codzienie mają ciepły obiad a ja pracuję w domu 24 ha.I Do wszystkich zazdrośników odam wam swoje 5 tys w zamian za uleczenie mojego dziecka zaznaczam żę nie jest chore od urodzenia.Pijany kierowca sprawił żę jest w śpiące.Miała 4 latka Wymaga opieki 24 h.Zazdrościcie?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ktos wie jak w Sopocie to wyglada??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe ile kciuków w dół dostane teraz?I nie jestem żądną patologią Mąż pracuję.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja dostaję na 5 dzieci rodzinę ok 600 zł jedno dziecko mam niepełnosprawne dostaje 1300zł plus pielęgnacyjne 153zł plus 80 zł recha.plus 100 zł za wielodzię.w sumię jakięś 2230 zł i teraz dotatkowo po 500 zł na każde dziecko 2500zł co daje prawie 5 tys.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

Xzyz weź kobieto zajmij się dziećmi zamiast zrzędzić.Już pisałam wcześniej,ja z MOPSu nigdy nie korzystałam ani nikt nigdy nic mi nie dał.Nie uważam żebym cokolwiek z Twoich podatków wzięła.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja ciężko pracowałam, przed urodzeniem dziecka, niech się do pracy wezmą ci którzy chodzą i kombinuja i więźniowie siedzą i nic nie robią i jedzą za nasze pieniądze
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko ze pis nie rozdaje swoich pieniędzy tylko ludzi którzy ciężko pracują na mopry itpDlaczego mieliby nie składać o 500? Na twoje dzieci przeznaczyć może?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

ja tez sie zastanawiam czy z mim wnioskiem ok bo te skladalam przez bank i nie kazalo mi nic dolaczyc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie dajcie spokój dziewczyny, jak ktoś z gdyni dostanie kasę niech da znać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdansk.zlozone 09.04 na 3 maja.nie ma jeszcze przelewu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie po to ten wątek powstał żeby kłócić się o politykę...miałyśmy prowadzić statystyki kto z kąt i kiedy otrzymał świadczenie 500 plus.To nieporozumienie że trolle nawet tu nie dadzą spokoju tylko sieją ferment.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja kicham na żłobki i przedszkola bo mam dzieci w wieku szkolnym i jak były młodsze to nie dawałam ich do żadnej przechowalni....dobrze że dali te pieniądze,jestem za PISem i będę,uważam że Ci co na nich plują nie powinni brać tych pieniędzy tylko pokazać jacy są honorowi.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

Mamuśki sikacie o ta kasę jak cholera dadzą to dadzą dajecie żyć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nie głosowałam i nie będę, wolałabym miejsce w przedszkolu państwowym, żłobku, darmowego stomatologa, podręczniki, darmowe leki dla dzieci itp., niż te 500 zł.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja na PIS nigdy nie głosowałam i głosować nie będę, a te ich pomysły np.500+ puszcza nasz kraj z torbami za parę lat będzie gorzej aniżeli w Grecji, dojdzie do tego,że będą nam wydzielać własne oszczędności a nasze dzieci nie będą miał nic także mam nadzieje,że PIS w najbliższym czasie skończy swoje rządy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ja głosowałam i będę chociaż w 500 plus nie składam wniosku.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ja na nich głosowałam i będę głosowała,i nie tylko za te pieniądze ale za całokształt.Zresztą tylko oni się liczyli i PO a ja na PO i tym podobnych NIGDY nie zagłosuję
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15

Mam do Was pytanie. Czy ze względu na 500+ będziecie głosowały na PiS w następnych wyborach?
Pytam tylko z czystej ciekawosci.
Pozdrawiam wszystkie mamy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Złożyłam 01.04.2016 przez bank - PekaoS.A. na drugie dziecko , mieszkam w Gdyni. Pieniądze jeszcze nie przyszły...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fajne gry (planszowe, zręcznościowe) dla 5-7-latków (88 odpowiedzi)

Dziewczyny - może napiszecie jakie gry sprawdzają się w przypadku Waszych dzieci? Po które często...

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?