Wypolerowane - Detailing

Auto detailing

Gdańsk, Kartuska 414A

M. - opinia (1) Po raz pierwszy oddałem w ręce Wojtka swoją C klasę do korekcji lakieru typu... M. Bartek - opinia (1) Bardzo polecam! Na aucie wykonano 3-etapową korektę lakieru, powłoka... Bartek Michał - opinia (1) Kolejne auto klienta trafiło na zabezpieczenie frontu auta folią PPF, usługa... Michał
Michał - opinia (1) Przekazałem Wojtkowi już kolejne swoje auto w celu wprowadzenia zabezpieczeń... Michał Ignacy - opinia (1) Korzystałem z usług kilkukrotnie i za każdym razem byłem zadowolony. Robota... Ignacy Sylwester - opinia (1) Zdecydowanie polecam!!! Trzy miesiące temu na front została nałożona powłoka... Sylwester Rafał - opinia (1) Szczerze polecam, moje auto nigdy tak nie wyglądało. Usługa door to door i... Rafał Mateusz - opinia (1) Robilem u Wojtka juz 3 auta i z kazdego bylem zadowolony w 100%. Niezwykle... Mateusz Dariusz - opinia (1) Na początku roku korzystałem z usługi aplikacji folii PPF na front auta, a na... Dariusz Michał - opinia (1) Ceramika nakładana około pół roku temu, ale do dziś zachwycam się jakością... Michał Artur - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce jeśli ktoś lubi mieć autko w idealnym stanie. Na... Artur