Wypolerowane - Detailing

Auto detailing

Gdańsk, Kartuska 414A

JLu - ocena (1) Polecam. Opinię wstawiam ponad miesiąc od usługi. Czteroletnie auto, pierwszy... JLu Belek - ocena (1) Polecam jeżeli chodzi o zabezpieczenie lakieru, polerowanie i usówanie mikro... Belek Paweł - ocena (1) Najlepszy detailing w Gdańsku. Wojtek opiekuje się klientem od początku do... Paweł
S - ocena (1) Z całego serducha polecam! Świetnie wykonana praca, auto wyglada lepiej niż... S Karol - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić serwis 'Wypolerowane' dla tych, którzy... Karol Szczepanek - ocena (1) świetny gość, sumienny i punktualny, jakość usług na najwyższym poziomie, top Szczepanek Adrian Green - ocena (1) Znakomite studio Adrian Green KAROL - ocena (1) Z całego serca polecam "Wypolerowane". Oddałem auto na korektę lakieru oraz... KAROL Łysy z Brazzers - ocena (1) Bardzo dobra i dokładna jakość wykonania powłoki na moim Audi Q5. W cenie... Łysy z Brazzers Klientka - ocena (1) Pełen profesjonalizm zdecydowanie z czystym sumieniem możecie powierzyć mu... Klientka Daniel - ocena (1) Studio godne polecenia. Samochód mimo upływu lat, po pełnej korekcie oraz... Daniel Daniel - ocena (1) Bardzo polecam wypolerowane, szybki oraz profesjonalny kontakt. Prosto z... Daniel Kuka - ocena (1) Bardzo polecam, na aucie wykonana korekta lakieru oraz zaaplikowana powłoka... Kuka Matteo - ocena (1) Szczerze polecam, oddawałem tam Mercedesa C205 do korekcji lakieru one step z... Matteo Miłosz - ocena (1) Gorąco polecam, korzystałem z usług kilka razy Miłosz Wojciech - ocena (1) Sprawnie, kompleksowo, terminowo i z doskonałym kontaktem. Tymi kilkoma... Wojciech Mariusz - ocena (1) Byłem i polecam wszystkim! Rysy po nieudanym parkowaniu usunięte szybko i... Mariusz Bartosz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Trzy stopniowa korekta lakieru i powłoka... Bartosz Michał - opinia (1) Bardzo polecam firmę Pana Wojtka, szczególnie tym, którzy lubią dbać o... Michał M. - opinia (1) Po raz pierwszy oddałem w ręce Wojtka swoją C klasę do korekcji lakieru typu... M.