Wyposażenie kuchni w restauracji

Szukam porządnej firmy, która wyposaży mi restaurację, a konkretniej kuchnię (z salą dam sobie spokojnie radę, ale właśnie kuchnia mnie przeraża :)). Mieszkam i otwieram restaurację w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wyposażenie kuchni w restauracji

Mi wyposażała kuchnię w barze firma Tanake, bardzo dobrze się spisali, i co najważniejsze nie zawracali mi głowy głupotami, na początku uzgodniliśmy czego oczekuję, przedstawili cały kosztorys i tyle. ;) Urządzenia są porządne, ich ustawienie naprawdę ułatwia pracę w kuchni, także robią wszystko z głową.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi co prawda Tanake nie wyposażała kuchni w barze, ale zamawiam od nich co jakiś czas sprzęt - i w tej kwestii mogę się wypowiedzieć - sprzęt jest bardzo dobrej jakości, a trochę stażu w prowadzeniu restauracji już mam, jest bardzo trwały.

polecam profesjonalne noże Global najtaniej u dystrybutora!!!
nawet w master chef gordona były uzywane

Wykonywali u mnie projekt kuchni przeszło rok temu i nie miałem do ich pracy żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie - jak najbardziej brali moje uwagi pod uwagę i każdą opcję ze mną przedyskutowywali, jednoczesnie tłumacząc dlaczego lepiej tak, a nie inaczej - kompletnemu laikowi taka pomoc jest na wagę złota. Sprzęt jest porządny jakościowo, używam już tyle czasu w kuchni na pełnych obrotach, i wszystko jest ok, też co jakiś czas domawiam od nich drobne rzeczy.

W moim przypadku firma Tanake zajmowała się wyposażeniem kuchni w mojej restauracji. Wszystko na wysokim poziomie. Wiadomo, cenowo mogłem znaleźć tańsze firmy, ale jednak dla mnie liczyła się jakoś produktów, a po zrobieniu rozeznania w branży, to właśnie ta firma słynie z dobrej jakości swoich produktów.

Widzę, że o Tanake większosć pozytywnych opinii... Sam się obecnie zastanawiam nad wyborem właśnie ich jeżeli chodzi o wyposażenie kuchni, i chyba się na nich zdecyduję - mają solidny sprzęt z tego co czytam.

http://www.wyposazeniesklepow24.pl

Sprawdź sobie jeszcze ofertę http://witeks.pl/
Mają tam bogaty asortyment do wyposażenia restauracji w różnego rodzaju ceramikę, kryształy, szkło, sztućce, zegary i masę innych elementów użytkowo-dekoracyjnych...

Ja polecam firme Hot-Gastro. Zbieralismy oferty z roznych firm, ale tylko tu zwrocili mi uwage na blad w projekcie, umoczylibysmy sporo kasy gdyby nie ta firma. Zaplecze wyposazali mi w calosci, szybko i sprawnie i mimo uplywu 2 lat nie bylo zadnej awarii. Wspolprace nadal utrzymuje, bo mam juz do nich zaufanie.

wyposażałem kuchnię i bar z pomocą firmy Szron z Łodzi. Wcześniej przedstawiałem ofertę na zapotrzebowanie, dostępne środki jakimi dysponuję oraz termin kiedy planuję otworzyć lokal różnym firmom w całej Polsce. Tylko oni spełniali moje oczekiwania. Inne firmy miały sprzęt ale np. był sporo droższy. Niektóre ze sprzętów zdecydowałem się wziąć w leasing dzięki temu nie musiałem wydawać naraz ogromnej sumy pieniędzy. W przypadku jakichkolwiek problemów serwis reagował szybko.

Jak dla mnie pryw w branzy wyposażania gastronomii wiedzie Fabryka Maszyn Gastronomicznych GORT http://www.gort.pl/
Nie przepłacam u dystrybutorów a oni zrobią praktycznie wszystko z ważniejszych maszyn , mam od nich całą linię wydawczą, urządzenia grzewcze i chłodnicze i obsługa kuchni bardzo z nich zadowolona

Inne tematy z forum

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Wyposażenie restauracji (65 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...