Abrakadabra

Wypożyczalnie strojów

Gdynia, Metalowa 18

Porażka (1) Raz, że lokalizacja "na końcu świata", po ciemku można sobie nogi połamać.... Joszka super (1) Polecam duży asortyment, miła Pani, przystępne ceny. Aneta Tragedia!!! (1) Nie polecam. Przyjmują pieniądze z chęcią, ale stroju nie wysyłają cały... Ewa
Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście (1) Świetne kostiumy, duży wybór, super doradztwo. Wszystkie dodatki podane przez... Sabina Nie polecam (1) Odradzam korzystanie z wypożyczalni. Zrobiłam rezerwacje stroju 2 tygodnie... Teresa Polecam (1) Czas na wypożyczanie strojów to okres paru miesięcy w roku, więc nie ma się... Kate Strój kobiecy czerowny kapturek (1) Miła obsługa. Strój jakościowo 4/6. Szybka wysyłka. Plusem jest 3 dniowy... Anna Polecam każdemu! (1) Fajne stroje i cena. Tyle różności, że aż ciężko się zdecydować. Kostiumy... AnnKa Nie polecam (1) Zamówienie przyjęte i kilkakrotnie potwierdzone telefonicznie. Czekałem do... Leszek Kamila - opinia (1) Polecam wypożyczalnię strojów, dobra jakość,niskie ceny, duży wybór, miła... Kamila Halloween (1) Skorzystaliśmy z usług wypożyczalni na zabawę Halloween 31.10.2014r.Obsługa... Dracula i Krwawa Panna Młoda ŚWIETNA WYPOŻYCZALNIA! (1) Wypożyczam tam od kilku lat stroje dla dzieci. Jestem bardzo zadowolona... Aga Do wyboru do koloru;) (1) Duży wybór strojów dla dzieci jak i dorosłych, choć dla tych pierwszych... Lidia R 3nacha - opinia (1) Bardzo miła obsługa, pomoc w doborze dodatków i różnorodność ich świetna!!... 3nacha festyn (1) wypożyczyłam strój dla córki na festyn. Jeżeli chodzi o ofertę to jest bardzo... KK POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam tą wypożyczalnię strojów! Przesympatyczna obsługa,... Emilia Aneta - opinia (1) Stroje bardzo fajne, dobrej jakosci, przyjemne w dotyku i wygodne. Obsluga... Aneta Cudne miejsce (1) Przemiła obsługa, stroje cudne i na pewno każdy coś dla siebie znajdzie.... Ania .... (2) Wpłaciłam zaliczkę na konto po potwierdzeniu mailowym Pani kontakt jeden... olidav Polecam (1) Fajne stroje, pomocna obsługa, proste zasady wypożyczania, świetne ceny.... Piotr