Wypozyczalnia EXPRESAUTO Gdansk, Gdynia, Sopot

Goraco polecam wypozyczalnie samochodow ExpresAuto!!!
Spotkalem sie z niezwykle mila, zyczliwa i fachowa obsluga ze strony pani Idy, ktora umozliwila mi w sytuacji awaryjnej skorzystanie z samochodu. Zadzwonilem doslownie na 4 godziny przed planowanym przylotem do GDN, (dodam , ze o 7 rano) i udalo mi sie doslownie od reki wypozyczyc samochod. Pani Ida przeorganizowala swoj grafik, aby umozliwic odebranie mi samochodu. Skorzystalem z dostepnego w tamtym momencie Forda Mondeo, auto bylo czyste, zadbane, nie mialem najmniejszych klopotow podczas jazdy.

Wyjatkowa obsluga, zadbanie o komfort klienta na najwyzszym poziomie, swietna oferta floty - slowem POLECAM!!!

Pozdrawiamy Pania Ide :-)
Jarek z Filipem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wypozyczalnia EXPRESAUTO Gdansk, Gdynia, Sopot

Ja rowniez goraco polecam wypozyczalnie expres auto wspaniala mila obsluga wynajem auta bez zadnych problemow wszystko to co zostalo uzgodnione zostalo zrealizowane na czas wynajmowalem 09.10.14 u nich citroena DS5 wspaniale nowe auto pani z wypozyczalni wziela zaliczke 250 ze wzgledu na to iz bylem ich kilentem po raz pierwszy ale depozyt zostal zwrocony po oddaniu auta odrazu zgodnie z umowa, a co wiecej moge napisac to Co mnie zadziwilo pani przyjela oplate za Wynajem auta with euro po czym zamienila pieniazki I przy zwrocie samochodu zwrocila mi roznice wedle kursu euro
Tak powinna wygladac poprawna obsluga klienta takze jezeli chcecie wynajac auto w gdansku bez zmartwien ze was oszukaj (Bo takich firm nie brakuje) to dzwoncie do expres auto
napewno bedziecie zadowoleni
pozdrawiam! !!!
Tomasz Radziszewski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0