Odradzam wypożyczalnię EXPRESAUTO. (1) Odradzam wypożyczalnię EXPRESAUTO. Niemiła obsługa, a to sprawia, że nawet... Marcin Szymański Wypozyczalnia EXPRESAUTO Gdansk, Gdynia, Sopot (2) Goraco polecam wypozyczalnie samochodow ExpresAuto!!! Spotkalem sie z... yarecky Wypozyczalnia EXPRESAUTO Gdansk, Gdynia, Sopot (3) Polecam bardzo wypozyczalnie samochodow ExpresAuto Gdansk, Gdynia Sopot.... Gosia i Arek
Zdecydowanie nie polecam (1) Co do teorii nie mam zarzutów. Szybko i byle do przodu. Z praktyką jednak -... A. bardzo dobra szkoła! (2) Wydaję mi się, że poprzednie komentarze są od konkurencji. Ja szkołę oceniam... Aga :( (2) dzieki panu Krzysiowi teoreie mam w malym paluszku ale co do panow... ja Zdecydowane nie! (1) Na początku kursu byłam zadowolona. Instruktor miły. Schody zaczęły się po... AgataL PROFESJONALIŚCI !!! (1) Wszystkim, którzy chcą bezpiecznie jeździć a nie tylko być użytkownikiem... Karcia FAJNA SZKOŁA (1) chodziłam do tej szkoły wykłady z teorii super ukłony dla PANA KRZYSIA... Bogda ZDECYDOWANIE NIE!!! (1) NIE NIE NIE!!! TEORIA WYKŁADANA BYŁA W FAJNEJ ATMOSFERZE, WSZYSTKO PROSTO... M :) (1) jak ktos nie potrafi zalapać niczego to nigdzie sie nie nauczy wiec nie... M tragedia (1) z teorii p,Krzysiu ok,niestety nauka jazdy na niskim poziomie 3 razy nie zdałam! załamana nauka jazdy (1) szczerze mowiac nie polecam tej szkoły. Uczeszczalem tam zas moje... gerrard NIE!!! (1) Niestety nie mam pochlebnej opinii o "AUTO-EXPRESS". Było wiele czynników... Salome