Olena (1) Od lat korzystam z usług tej wypożyczalni.Dzieci moje , ja a teraz również... Aleksandra Abba (1) "Na pięć minut przed Sylwestrem" udało nam się wypożyczyć strój Abby dla... Anna MASAKRA (2) To miejsce to jakaś kpina , większość strojów to stare szmaty , powycierane... Malgorzata
odpowiedż na opinie- stroje ok!, ale... (1) To krzywdząca i niesprawiedliwa opinia!Wypożyczalnia naszego stowarzyszenia... Prezes PTKT Jedyne takie miejsce w Gdańsku (1) Jako agencja eventowa korzystamy z wypożyczalni od wielu lat, czasem kilka... joytrip Jestem zadowolony (1) Udało się znaleźć coś na ostatnią chwilę nawet. Nie dzwoniłem do wszysktich... tamar to miejsce to jakaś porażka (4) ciasno, gorąco i jeszcze wredne baby, a w szczególności jedna (miała kołnierz... hajjack duzy wybor (1) duzy wybor Adam Wojewodka polecam (2) Jestem zadowolona z wypozyczalni, bywam tam corocznie od kilku juz lat i nie... Ewa Nogas :) (1) Ostatnio wypożyczałam strój dla dziecka. Kiedy przyszłam go zwrócić spotkało... Janka Polecam (1) Współpracuję z wypożyczalnią od lat, nigdy się nie zawiodłam. Panie... Natalia Jest ok (1) Pisze,bo nie zgadzam sie z opinią Pana "hajjack".Uważam,że miał wyjątkowo zły... Marzena Bardzo fajna placówka radosnych usług ! (3) Bardzo sympatyczna obsługa, fachowe doradzctwo, całkiem duży wybór, ceny... Zbigniew Miotłowski baturki - opinia (1) Ciasno, stroje z brakami, popsute bardzo dużo zamieszania i do tego zła... baturki FIRMA KTÓRA NIE SZNUJE KLIENTA (1) Po rozmowie telefonicznej i zapewnieniu mnie iż strój o który pytam jest na... Małgorzata Radomska