Iwona - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia z jaką miałam do czynienia. Pełen profesjonalizm,... Iwona Paweł - ocena (1) Firma godna polecenia. Paweł Iwona - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia z jaka miałam do czynienia, pełen profesjonalizm,... Iwona
Sylwia - ocena (1) Bardzo szybko i sprawnie dokonana rezerwacja, samochód w doskonałym stanie... Sylwia Marta - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia w regionie. Marta Małgorzata - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia,solidna i przyjazna klientowi.Wszystko sprawnie i bez... Małgorzata Natalia M - ocena (1) Profesjonalna obsługa ! Natalia M Natalia Kaminska - ocena (1) Polecam wypożyczalnie maximus, ponieważ mają świetną obsługę klienta,... Natalia Kaminska Anna - ocena (1) Bardzo szybki I sprawny kontakt, bardzo profesjonalna obsluga I szacunek do... Anna Sławek(jeżyna z Torunia) - ocena (1) Polecam Firmę pana Rafała ,Siary,a pozdrawia Stary Klient Jeżyna z Z Torunia... Sławek(jeżyna z Torunia) Marek - ocena (1) Mustang kabriolet to czysta przyjemność z jazdy! Auto świetnie się prowadzi,... Marek Agnieszka Tomal - ocena (1) Minimum formalności maximum korzyści. Agnieszka Tomal mikołaj00 - ocena (1) Wszystko świetnie! Była potrzeba auta na dobę - zadzwoniłem, zarezerwowałem,... mikołaj00 Wojtek - ocena (1) Polecam w 100% Napewno nie raz skorzystam Wojtek Barbara - ocena (1) Serdecznie polecam wypożyczanie Exel Rent a Car Gdańsk Znaleźli dla mnie auto... Barbara Kamil - ocena (1) Wszystko szybko i sprawnie. Auta czyste zadbane chyba najtańsza wypożyczalnia... Kamil Marek - ocena (1) Polecam wypozyczalnie Marek Wojciech K - ocena (1) Profesjonalna obsługa bez uwag, polecam ! Wojciech K Majki - ocena (1) Świetna wypożyczalnia, polecam Majki Małgorzata - ocena (1) nie polecam! Jeśli chcesz zostać pozwany za niekompetencje firmy, to polecam... Małgorzata