Anna - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia samochodów w Polsce. Żadnych problemów, miła obsługa,... Anna G.K. - ocena (1) Z wypożyczalnią Baltic Cars mam same pozytywne doświadczenia Wypożyczam... G.K. Ola - ocena (1) Auta w super stanie, obsługa bezbłędna, gorąco polecam! Ola
Myszol - ocena (1) Wypożyczałem tam auto nie raz, profesjonalne podejście do klienta, czyste... Myszol Olek - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, flota zadbana i zawsze czysta. Korzystam z... Olek Maja - ocena (1) Polecam, bardzo fajne i czyste auto. Maja Mariusz - ocena (1) Wszystko super ,czyste ,zalane do pełna auto. Miła obsługa. Polecam. Mariusz Grzegorz - ocena (1) Dziś mieli podstawić Opla Astrę kombi. Zamiast tego podjechali Seatem Aroną.... Grzegorz Tomasz - ocena (1) Gorąco polecam tą firmę , samochody czyste jak nowe super obsługa. Tomasz Nurburgring - ocena (1) Nigdy się nie zawiodłem i polecam każdemu! Nurburgring Agencja eventowa WeCanDo - ocena (1) Polecamy usługi firmy AmberCars. Regularnie korzystamy z usług dla naszych... Agencja eventowa WeCanDo Roman Zukowski - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis. Formalnosci zalatwione szybko. Zwrot samochodu... Roman Zukowski Helena D. - ocena (1) Współpracę z wypożyczalnią Baltic Cars oceniam na wysokim poziomie. Dobre... Helena D. Malgorzata - ocena (1) Szybko bez problemu i uprzejmie Dziękuję Malgorzata Mariusz - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam współpracy z Baltic Cars Brak rzetelnej komunikacji... Mariusz Jacek - ocena (1) Bardzo dobra obsługa samochody czyste miła obsługa polecam Jacek Florian - ocena (1) Pierwszy raz skorzystalem z uslug Halorent i nie zawiodlem sie. W zamian za... Florian Paweł - ocena (1) Dobra komunikacja . Szybka i sprawna realizacja zamówienia . Polecam Paweł Rafi - ocena (1) Szybko bezproblemowo polecam Rafi Lech Sylwester - ocena (1) Warty polecenia . Napewno skorzystam przy następnej okazji. Lech Sylwester