Puotr - ocena (1) Miła obsługa, ceny konkurencyjne Puotr Prywatnie - ocena (1) Szybko,sprawnie bez problemu.Polecam Prywatnie Szymon - ocena (1) Szybka obsluga , bez komplikacji. Szymon
Michalina - ocena (1) Bardzo polecam HaloRent. Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów.... Michalina Rafal - ocena (1) Świetna wypożyczalnia! Obsługa bardzo miła i profesjonalna, wszystko... Rafal Nowak0256@gmail.com - ocena (1) Wszystko przebiegło sprawnie polecam Nowak0256@gmail.com Sylwia - ocena (1) jestem zachwycona- bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sylwia Aleksander - ocena (1) Jak najbardziej polecam tą wypożyczalnie podejście do klienta na bardzo... Aleksander michael skarzynski - ocena (1) super service super ludzie jak dl mnie top top michael skarzynski Karol Mechlinski - ocena (1) Bardzo przystępne ceny. Odbierają z lotniska i też zawożą bez dodatkowych... Karol Mechlinski tomasz34ino - ocena (1) Auto dostaliśmy jako zastępcze z firmy MMCars w Gdańsku Obsługa i troska na... tomasz34ino Sandra - ocena (1) Bardzo dobra obsługa i bezproblemowy wynajem. Samochód był czysty, sprawny i... Sandra Monika Gdańsk - ocena (1) Nie polecam firmy 99Rent opinia ku przestrodze. Auto wypożyczyłam w styczniu... Monika Gdańsk Wojciech - ocena (1) Bardzo jestem zadowolony Wojciech Marcin - ocena (1) Wszysko super..... Marcin Tomasz Czerwinski - ocena (1) Z wypozyczalni tej korzystalismy już kilka razy i zawsze jesteśmy zadowoleni.... Tomasz Czerwinski Karina - ocena (1) Bardzo miła i sympatyczna osoba, która pracuje w wypożyczalni.Polecam... Karina Wojciech - ocena (1) Polecam gorąco , sprawnie szybko , miła profesjonalna obsługa Wojciech Romuald - ocena (1) Szybko. sprawnie i bezproblemowo, odbiór jak i oddanie samochodu bez... Romuald Radoslaw Formela - ocena (1) Jestem super zadowolony z uslugi,bardzo dobra komunikacja, żadnych problemow... Radoslaw Formela