Andrzej S - ocena (1) Bardzo dobra obsługa wszystko na czas i bez problemów. Bardzo polecam Andrzej S Paweł Wiśniewski - ocena (1) Wszystko profesjonalne brak problemów Paweł Wiśniewski Xyz - ocena (1) kiedyś godny polecenia, od ostatniego incydentu brak konraktu zeby... Xyz
Dorota - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Dogodna forma kontaktu oraz podstawienia i zdania... Dorota Patryk Szulczyk - ocena (1) Profesjonalna firma bez bzdurnych obciążeń karty kredytowej czy niejasnych... Patryk Szulczyk Grzegorz - ocena (1) Pierwszy raz korzystałem i na pewno tam wrócę. Zadbane i czyste auto,... Grzegorz Patryk - ocena (1) Korzystam od lat i polecam Patryk Honorata - ocena (1) Najlepsza wypożyczalnia , auta czyste zawsze wszystko w porządku bardzo dobry... Honorata Mike - ocena (1) Kolejny raz i wszystko sprawnie i przyjemnie, auta w bdb kondycji Mike Ilona - ocena (1) Serdecznie polecam! Korzystam z tej wypożyczalni już któryś raz z kolei. Za... Ilona Magdalena - ocena (1) Wynajmuje auta z tej firmy od kilku lat. Niezawodna firma, zawsze na czas.... Magdalena Jacek Organisciak - ocena (1) Profesjonalnie, szybko. Obsluga na najwyzszym poziomie. Polecam. Jacek Organisciak Kuba - ocena (1) Polecam. Jestem Mega zadowolony ze współpracy one way Kuba Sebastian - ocena (1) Excellent! I had a wonderful experience with Halorent Gdansk. Their friendly... Sebastian Michał K.. - ocena (1) Miła i sprawna obsługa! Bardzo dobre auta! Polecam!! Michał K.. Joanna - ocena (2) Jestem stałą klientką Baltic Cars. Samochody są zawsze sprawne, czyste i... Joanna Kasia - ocena (2) Rzetelna firma, po ustaleniu telefonicznym warunków wynajmu wszystko... Kasia Gizela - ocena (2) Bezproblemowy wynajem zgodnie z ustaleniami dokonanymi podczas rezerwacji.... Gizela Robert - ocena (2) Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście !!! Niskie ceny jak za prawie nowe... Robert Wiktoria - ocena (2) Z czystym sumieniem bardzo polecam!! Najlepsza wypozyczalnia w trojmiescie... Wiktoria