Wypożyczenie samochodu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy macie jakieś pomysły skąd można wypożyczyć samochód oprócz tych firm,które ogłaszają się w Weselniku? Słyszałam,że można wypożyczyć auto z "lotniska" w Rębiechowe(tam jest wypożyczalnia),ale chyba będzie bardzo drogo.....A z salonów samochodowych...? Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wypożyczenie samochodu

Niewiem jaki samochód chciała byś wypożyczyć są osoby prywatne które wypożyczają samochody i nie mają cen wygurowanych. Napisz czym chciała byś jechać to może pomogę tobie

Jeszcze nie mam sprecyzowanego gustu co do samochodu,ale wolałabym coś nowoczesnego z dużą klasą....

Ja też czegoś takiego szukam, długiego białego np. lincolna :) albo cosik w tym stylu :) bardzo proszę o namiary :)

Może pomożesz nam.Chcielibyśmy jechać mercedesem okularnikiem (tylko nie czarnym).Dzięki

Jeśli ktoś chciałby to mam namiary na starą, ale pięknie odrestaurowaną Warszawę. Ja sie nad nią właśnie zastanawiam.

image

Aguszka napisał(a):

> Jeśli ktoś chciałby to mam namiary na starą, ale pięknie
> odrestaurowaną Warszawę. Ja sie nad nią właśnie zastanawiam.
>
Bardzo prosze o namiary na adres azylewicz@interia.pl Właśnie takim samochodem chcę jechać. Jak możesz to podaj od razu cenę, bo może nie będe miała po co tam dzwonić :( Pozdrowionka

witam :)
ja tez bardzo poprosze o namiary i najlepiej rowniez cene choc przyblizona tej warszawy :) pekalek@wp.pl
dzieki i pozdrawiam :)
spiochu

polecam taksówkę angielską / londyńską, niecodzienny widok na naszych ulicach, w środku dużo miejsca, po prostu rewelacja i najlepiej trzymać to w tajemnicy przed rodziną, załączam link, http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?dzial=samochod

Jakie sa ceny za auto razem z kierowca?np. za 1 h?

A może coś nowszego....jakiś mercedes,volvo...itp.itd

Moze byc Audi A-6 ( roczne , jasno bezowe , waniliowe skory w srodku , super wyglad ) ? Ja wlasnie takim pojade.

Asiu, napisz mi namiary na tego pana od Audi A6 i odrazu koszty z tym zwiazanie.Dziekuje.
e_ll_e@wp.pl

To jest mojej siostry znajomy , ale mysle , ze moze zgodzi sie zawiesc tym autem na wesele ( moge porozmawiac , ale musze mu cos konkretnego wstepnie zaproponowac np. na ile godzin i jaka kwota wchodzi w gre) Auto naprawde robi wrazenie. Pa pa.

Czy można to autko wynająć w kwietniu?Sama nie wiem na ile godzin.Ślub (godz.17) i wesele mamy w Sopocie.Czy możesz nam podpowiedzieć na ile godzin wypozycza sie taki samochód i koszt?

Mysle , ze jest taka mozliwosc , tylko powtarzam -to ja musze wyjsc z konkretna propozycja godzinowa i cenowa , a nie odwrotnie. Jezeli sie zastanowisz , na ile potrzebujesz autko i jaka kwote proponujesz bede konkretnie rozmawiac .

A masz może zdjęcie tego samochodu? Bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić audi w kolorze jasno beżowym.....

Aaaa.....teraz dopiero dobrze przeczytałam,że to kolor skóry....a jaki jest kolor samochodu?

Jezeli ktos bedzie konkretnie zainteresowany to beda zdjecia , powtarzam , ze to jest z mojej strony tylko wstepna propozycja , a kolor auta jest jest jasniutki metalik bez , w srodku waniliowe skory , bardzo reprezentacyjny .

Bylibysmy zainteresowani wynajęciem tego autka 23.04.2005r. w godz.14-19 Zaspa-Sopot.Czy można prosić o fotkę na e-maila zyga71@wp.pl i określenie kosztu.Dzięki

Mój luby ma białą beczkę (tzn mercedesa) - rewelacyjny odrestaurowany samochodzik :) może ktoś jest zainteresowany ? ;) to podwieziemy .....

Można prosić o fotkę na e-maila?Dzięki

Ja również poprosze o zdjęcia aut !!!!!!

No dobra, ślę wam to autko na mejla :) może przrez przypadek nawet z moją podobizną :)

Jeżeli ktoś znajdzie salon, lub firmę wynajmującą ładne autka to bardzo prosze o kontakt :) bo ja szukam i szukam i nic znaleźć nie mogę :(

ja nie dostałam zdjątka :(

sorki, pomliło mi się, nie mam na kompie tych fotek, pogadam z moim lubym, może on coś wykombinuje :)

nam sie marzy kabriolet, ale nie mam pojecia skad go wytrzasnac :o( Moze macie namiary na kogos chcacego wypozyczyc takie autko na kilka godzin?