Do Pana na dole- mi wydłużyli czas bez problemu po pobycie w szpitalu.. najwidoczniej nie mial pan odpowiednich dokumentów udowadniajacych prace za granica, tak jak wszedzie sa procedury ktorych kazda firma przestrzega. Trzeba miec papier potwierdzający i po problemie. Zresztą szkoła ma mozliwosc nauki online

Ja chodząc 1,5 roku do szkoly stwierdzam ze to odpowiednia szkola dla osob ktore maja cel i samozaparcie. Leniuchy które same mogą wybierać zajęcia w momencie niższej motywacji nie wybiorą żadnych nic nie tracąc-natomiast dluzsza przerwa w nauce to nic dobrego i jest to potwarzane przez dydaktykow w tej szkole. Plus za multimedia, nativa dzięki którym widze efekty i szybciej niz innych szkolach przechodze na Next Level.:) książki w których są scenki do odtwarzania skanerem w telefonie- świetna, innowacyjna sprawa. Polecam!
Cena nie jest wygorowana biorac pod uwage to jaką metodę ma do zaoferowania szkola, wydaje mi sie ze nie przeplacilam inwestujac niecale 300zl miesiecznie za naukę.