Agata - opinia (1) Przeszłam 2 kursy w Speak Up ! Od podstaw do poziomu B2. Dzisiaj normalnie... Agata Maciek - opinia (1) Jestem w Speak Up już drugi rok ! Polecam. Płacę ok 200 zł miesięcznie. Maciek Wyróżnia się (1) Do Pana na dole- mi wydłużyli czas bez problemu po pobycie w szpitalu..... MONIKA
przestrzegam (1) Chciałbym przestrzec przed oferta szkoły Speak Up. Podpisując umowę bylem... invictus ok (1) Chodzę od 30 czerwca na intensywny wakacyjny kurs angielskiego i bardzo sobie... ksenia niezadowolona (2) Szczycą się elastycznymi godzinami, tymczasem elastyczne są tylko tydzień w... Agnieszka idealne rozwiązanie dla nieznoszących rutyny i sztywnego grafiku zajęć (2) Po kilku latach rozglądania się za odpowiednią ofertą nauki angielskiego... Marta co z ta dyscyplina (4) jedni pisza ze SPEAK UP to tylko dla zdyscyplinowanych, inni ze dla tych... zabiegana króliczka - opinia (1) multimedia + konersacje = to czego oczekiwałam od szkoły, no i bardzo fajna... króliczka Nie znam szkoły, jednak Pani która dzwoniła była niemiła (1) Witam, przedwczoraj dzwoniła do mnie Pani z tej szkoły. Nie oceniam samej... Grzegorz Polecam (1) Jestem w trakcie kursu w Speak Up i jestem bardzo zadowolona.Podoba mi się... ola Grzegorz - opinia (2) Raczej nazwałbym to samokształceniem kierowanym. Trzeba wiedzieć czego sie... Grzegorz Bardzo dobre kursy (2) Chodzilem do Speak Up na kurs przygotowujacy do FCE i warto bylo :) Matura po... RadekR punktualność! (3) W tamtym roku interesowałam się szkołami języków obcych i trafiłam też do... K4sia Łatwo (3) Naprawdę jest bardzo łatwo ustalić sobie indywidualny plan godzinowy,... Rastaman POLECAM! (2) Polecam wszytskim zabieganym niezdyscypilnowanym, z brakiem czasu i chęci na... Anna