Spory asortyment (1) Duzy wybór sprzętu szosowego i tri, a sprzedawcy też się na nim znają. Można... Kuba Profesjonalnie (1) Fachowe doradztwo. Obsługa potrafi dobrać rower i części tak żeby spełniały... Karol Polecam!!! (2) Miła atmosfera, przystępne ceny i profesjonalizm-tak mogę w skrócie opisać... Magdalena
SUPER! (3) Nic dodać nic ująć! Poszedłem do sklepu stacjonarnego w Hali Olivia.... Fan Fajny ten rower! (1) Świetna, profesjonalna obsługa. Szosunia leciutka i ładna:) Wybrałam rower... Milena kupilem Scotta (1) Cena na półce początkowo wydawała mi się duża, ale po przymiarce i... Maciej Doskonały sklep:) (1) Kupiliśmy jakiś czas temu tam dwa rowery i byliśmy bardzo bardzo mile... Irek Super! :) (2) Moja wizyta wynikł z nagłej potrzeby - rower nagle się popsuł i wymagał... Katarzyna Polecam (2) Polecam serwis rowerowy mieszczący się w sklepie. Bardzo dziękuję Panu, który... szagor Polecam (2) Jest w czym wybierać, można popatrzeć na niezłe sprzęty i pogadać z... Marek Sklep klasy business! (2) Gdyby wszystkie sklepy rowerowe były takie jak ten... Kupiłem w nim rower i... St.. Świetny salon rowerowy (2) Szukaliśmy roweru górskiego dla żony, przychodząc do salonu nie byliśmy... Andrzej Reklamacje (2) Kupiłem 2 rowery markowe Sccot , bardzo wytrzymałe i niezawodne z założenia... Michał i Piotr Bardzo duży wybór (2) Za namową męża pojechałam kupić kask, a wróciłam z rękawiczkami, spodenkami,... Monika Najwyższa jakość w przystępnej cenie (2) Polecam sklep Wysepka każdemu kto szuka naprawdę dobrego sprzętu lub serwisu.... Kamil Całkiem spoko (1) Ceny- znośne, wybór- b.duży, serwis- chłopacy sprawiają wrażenie kumatych a... Piotrek