Michał - opinia (1) Wszystko jak najbardziej w porządku do momentu pierwszego gwarancyjnego... Michał Jacek - opinia (1) Bardzo dobra obsługa przystępne ceny Jacek Mirek - opinia (1) Spory wybór i w zasadzie na tym zalety sklepu się kończą. Sprzedawcy albo... Mirek
Zawiedzony - opinia (1) Takiej olewki dawno nie widziałem. Obsługa z wywalonymi nogami siedzi i... Zawiedzony ggg - opinia (1) Niechęć obsługi do klienta zaowocowała przeniesieniem kapitału na dwa rowery... ggg Ola - opinia (1) Najgorszy serwis z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Wszystko jest... Ola Iwona - opinia (1) Od zeszłego roku chodził mi po głowie zakup roweru do jazdy po mieście.... Iwona Tomasz - opinia (2) Zrobiłem sobie prezent na święta Bożego Narodzenia i kupiłem komputer... Tomasz Obsługa klienta do poprawy (2) Jeśli akurat nie masz założonych spodenek z lajkry i nie jestes częstym... Niezadowolny Mój przypadek w serwis Wysepka (1) 01.01.2019 wstawiłem rower na wymianę części ( linki, zębatka przednia i... Artur Ś Serwis i asortyment (1) Wszystko super. Polecam. Thomas Zadowolona (1) Zdecydowanie polecam :) To moj drugi rower zakupiony na Wysepce i napewno nie... Zadowolona pełen profesjonalizm (1) Panowie pełni pomocy, profesjonalni. Polecam ela Rowerowy klient (1) Profesjonalna i miła obsługa, pomoc w dobraniu odpowiedniego roweru z... Piotr Polecam! (1) Polecam gorąco ! Profesjonalna obsługa, bogaty asortyment. Pozdrawiam ekipę... Ankos serwis żenada (2) oddałem rower do przeglądu gwarancyjnego, serwis miał trwać 2 tygodnie a... krasnolud Niestety nie jestem zadowolny z uslug serwisu (1) Zamowilem prosty przeglad za 100 zl czyli regulacja przerzutek, hamulcow (na... Jakub Polecam każdemu kto szuka dobrego sprzętu oraz serwisu. (2) Bogata oferta rowerów, części i akcesoriów. Fachowa pomoc przy wyborze roweru... Ella Scott Najlepszy serwis w mieście (2) Dzisiaj odwiedziłam serwis ponieważ coś stało się z moimi pedałami. Pomimo... andzelka Relatywnie drogi serwis (1) Chciałem przygotować do jazdy rower kupiony na Allegro. Należało uregulować... Ryszard Ser