Wyspa niczyja. Mapping

Temat dostępny też na forum: Wyspa niczyja. Mapping
Opinie do spektaklu: Wyspa niczyja. Mapping.
Wyspa niczyja. Mapping
według scenariusza inspirowanego "Władcą much" Williama Goldinga, filmem "Battle Royale" w reż. Kinji Fukasaku, serialem "Lost" oraz grą Fallout

Planowana prapremiera - 27 kwietnia na Dużej Scenie na inaugurację V edycji Festiwalu Wybrzeże Sztuki!

Sytuacja dzieci-rozbitków to sytuacja współczesnego społeczeństwa, całej naszej cywilizacji. Stajemy przed nieznanym. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaproszenie

A od kogo można dostac zaproszenie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

szkoda czasu.

Zaproszenie

tez bym chciala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piosenka

Czy ktoś zna autora i tytuł piosenki, której Ben i Magda słuchali z mp3 playera?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tytuł piosenki i wykonawca:)))))

neil young- hey hey my my
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jednak rozczarowana...

niestety, byłam, widziałam i z przykrością nie polecam:((
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

SZKODA CZASU

Byłam, widziałam! Tak słabego spektaklu jak żyję nie było w naszym teatrze. Ma się nijak do emocji przekazu intelektualnego "Władcy much". I ten łomot. Współczuję tylko naszym aktorom,że musza uczestniczyc w tym pomyśle.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żenada

Byłam, widziałam i podzielam opinię poprzednka.Tylko, niestety, nie jest to jedyny tak słaby spektakl, a jeden z wielu, jakie są wystawiane w tym teatrze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

tragedia

TO TRAGICZNE, ŻE NA COŚ TAKIEGO WYDAJE SIĘ PIENIĄDZE. GDYBY NIE TO, ŻE KASA BYŁA ZAMKNIĘTA POPROSIŁABYM O ZWROT PIENIĄŻKÓW. dyrektora za to powinno się zwolnić, albo ... wsadzić do więzienia.
to prawda, że nie wszystkie są dobre. rozumiem unowocześnianie klasyki (choć nie lubię tego). rozumiem "wizje artystyczne" reżyserów, ale to jest obrazą dla mnie i mojej inteligencji (a przyjmuję, że do teatru jednak chodzą ludzie inteligentni, więc nie tylko mojej),a także mojego poczucia estetyki. rozumiem, że starzy mogą grać młodych (o ile ktoś ma warsztat). sztuka straszna, gra słaba i nawet kilka gołych tyłków jej nie obroni. nie wiem do kogo miała być ona skierowała. nie czytam wcześniej recenzji bo nie chcę sie sugerować cudzym zdaniem, ale reasumując szkoda, że tych opinii nikt nie czyta (widzę,że są z sierpnia). uważam, że -że się tak wyrażę -
"ta sztuka", powinna zejść z afisza.

Inne tematy z forum

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....