Dziś byłem w Spa i przy wykupie (nietaniego) pakietu właścicielka mnie zapewniała o indywidualnym podejściu do klienta i doborze zabiegów indywidualnie względem typu cery.

Niestety poza masazem, który był względnie akceptowalnym, wszystko inne to czysta rozpacz. Choć nawet tutaj lezanka do masażu nie miała miejsca na twarz wiec leży się godzinę krzywo nawyrezajac kark.

Wystrój to kombinacja kiczu bez kontroli i komunistycznej tandety.

Przy przybyciu zaserwowano mi ciepłe białe wino po uprżednim upomnieniu personelu. Został mi wręczony ciężki niedoczyszczony szlafrok i względnie miękki ręcznik.

Sam zabieg na twarz to rozczarowanie. Zero podejścia indywidualnego, ktore mnie obiecano przy rezerwacji - Sztampa i tyle.

Przy mojej trądzikowej cerze nałożono mi na do widzenia krem pełnotłusty z zestawem trzech (!!!) rakotwórczych parabenow w 30 stopniowym upale!

Poza tym, ze wyszedłem świecąc się jak nalepka odblaskowa to oczekuje jutro wykwitów tradzikowych jakich mało bo mam skore, która takiej okazji nie przepuści!

Jak się pożaliłem właścicielce to mi powiedziała, ze nic takiego mi nie obiecywała przez telefon i umyka ręce od całej kwestii - to obsługa klienta!