Wytwórnie Muzyczne - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Witam mam pytanie odnośnie wytwórni muzycznych w trójmieście, chcę dać damo aczkolwiek nie mogę nigdzie znalezc żadnych wytwórni prosze o pomoc o np. adres , nazwe lub jakąś strone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wytwornie Muzyczne - gdzie?

Po pierwsze nie okresliles gatunku muzycznego. Przeciez label wydajacy trash metal nie bedzie nawet sluchal demowki producenta deep house (etc.). Po drugie po co Ci label w trojmiescie? Zyjemy w erze Internetu i sieciowej promocji, a artyscie czesto nie robi roznicy ze wydaje np. na hiszpanskim labelu o ile kontakt z managementem jest sensowny i nie ma dymania sie nawzajem. Dystrybucja dla debiutantow (o ile material totalnie nie urywa d.py) jest i tak na poczatku on-line.
A w ogole to debiut dobrze wydac wlasnym nakladem (again - chyba ze totalnie urywa d.pe).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4