POLECAM ! (1) Super firma mili pracownicy !! wszystko na czas polecam G QBART NIE POLECAM !!!!! (1) Firma QBART dostawa worka szybka pieniążki skasowane za usługę. Gorzej już z... Dariusz BARDZO NIERZETELNA FIRMA-NIE POLECAM (2) Worek na gruz zamówiony na początku grudnia, w marcu wciąż worek nieodebrany... Monika
Wywóz śmieci (2) Firma rzetelna , obsługa bardzo miła, POLECAM Anija UWAGA (1) Treść, jak inni poniżej. Bezczelnie nie odbierają worków z gruzem i łgają... Pat77 ściema (1) ściema, ściema jeszcze raz ściema - pobierają opłaty, ale nie wywiązują się z... ech MASAKRA (1) Ta firma to jakaś porażka... od początku grudnia nie mogłam się doprosić, aby... Sandra słabizna... (1) potwierdzam wszystkie negatywne opinie dot. dostawy i odbioru j23 Nie potrafią wywieźć gruzu (4) Firma szalenie niesłowna. Od trzech tygodni ich worki na gruz, wypełnione,... Piotr Borek Paranoja (2) Nigdy więcej! Nie polecam nikomu po kilkunastokrotnym monicie o odbiór worków... M CWANIACTWO (1) Mimo bezproblemowego kontaktu telefonicznego i zapewnień, że zgłoszenie... Krzysiek ... (1) Firma nie odbiera worków !!! Zwodzą tymi samymi hasłami i nie reagują... Piotr nie polecam (1) Odradzam korzystanie. Nie odbierają worków. Ja już czekam 2,5 miesiąca od... Zbigniew Zapominają o wywózce (1) Dwa tygodnie temu przywieźli pojemnik 1100l i zapomnieli, że należy wywozić.... Leszek Trubaj problemy z kanalizacja (1) Juz dawno miałem wystawić chłopakom rekomendacje, dzięki nim w końcu... marcin Odradzam (1) Dwa miesiące jestem czekam na odbiór worka z gruzem. Ciągle słyszę, że... Dejv ... LUDZIE NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG TEJ FIRMY, OMIJAJCIE JA Z DALEKA (1) Firma ma bezczelną politykę nie odbierają worków i bezczelnie kłamią i raczą... James Howard green service-nie wywiązują się z umowy!!!!!!!!!! (1) Green service to naaaajgorsza firma ktorą kompletnie nie wywiazuje sie z... Firma Usługi Budowlana Green anty Service (2) Sześć tygodni minęło od pierwszego zgłoszenia, a moje 2,5-tonowe worki jak... Monika Green Service - niepoważna firma (2) Od początku lipca dzwonię do nich co tydzień. Linia jest wciąż zajęta, gdy w... magda