Wywóz worka z gruzem

Firma nierzetelna. Worek dostarczony bardzo szybko, ale odbiór - czekam już 6 tygodni, licząc, że zgłoszenie było 11 czerwca i dałem firmie 2 tygodnie na zabranie worka. Kilkanaście moich telefonów, byłem osobiście dwa razy w firmie. Zapewnienia, że worek zostanie zabrany i nic. A najgorsze, że oszukują wręcz patrząc w oczy. Byłem w firmie w piątek, 08.08, obiecano mi po raz któryś z kolei, że worek zostanie oczywiście zabrany - w piątek lub w poniedziałek, 11.08. W poniedziałek dzwoniłem do Green Service - zapewnienia, że będzie OK. Pojechałem wieczorem 11.08, przed godz. 19.00, nadal zapewniano mnie, że kierowca już wyjechał. Beznadzieja. Przestaje już tam dzwonić. Jutro i tak idę do prawnika, więc przy okazji zapytam się, co i jak z taką umową, gdzie niby w 4 dni gruz odbierają, zrobić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wywóz worka z gruzem

firma nierzetelna z kim bym nie rozmawial kazdy klnie na ta firme na zabranie worka czeka sie nawet do miesiaca wbrew opini sa tansze firmy i solidniejsze opinie pozytywne pisza sobie sami a negatywne usuwaja to skandal ze takie firmy sa na rynku nigdy wiecej nie skorzystam z ich uslug nawet gdy bym mial zaplacic 100 % wiecej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0