Wojtek - ocena (1) Worek przyjechal do mnie szybko tak jak umówiłem się z firmą. Odbiór worka... Wojtek Krzysztof - opinia (1) sprawiedliwi ale nierychliwi tzn wywiązali się wywozem po kilku monitach Krzysztof Artur - opinia (1) Jeśli ktoś, chcę czekać miesiącami na odbiór odpadów to bardzo polecam. Jeśli... Artur
Beata - opinia (1) Usługa wywiezienia gruzu po 30 dniach od zgłoszenia nadal nie została... Beata Klaudyna - opinia (2) Korzystałam z firmy kilka razy, nie ukrywam, że kierowałam się m.in. ceną... Klaudyna Ewa - opinia (1) green service - firma godna polecenia!! bardzo miła obsługa, wywóz gruzu... Ewa Justycja - opinia (1) Dziś u nas w rodzinie wielkie święto. Po ponad 4 miesiącach zniknął spod... Justycja Gość - opinia (1) Dramat, od miesiąca dzwonię o odbiór pełnego worka i nic się nie dzieje. Cały... Gość Artur - opinia (1) Worek zalega już dwa miesiące. Odradzam współpracę. Artur Beata - opinia (1) Nieterminowi, worki z gruzem zalegają miesiącami. W momencie gdy dzwoniłam po... Beata Dariusz Mielcarski - opinia (1) Nie odbierają pełnego worka ponad miesiąc po zgłoszeniu i nie wiadomo kiedy... Dariusz Mielcarski Masakra, w szczególności Pan odbierający telefony (1) Pracuję w firmie w której czasami korzystamy z usług . Faktury wystawiane pro... Księgowa Nieuczciwa firma - worek od roku nie odebrany (1) Worek na gruz zamówiliśmy z mężem w sierpniu 2018r. Po ustaleniu z... Magdalena Nigdy więcej (1) Wszystko działa super do momentu dostarczenia worka i zapłaty za usługę! A... Barbara Łuczak odbiór pełnych worków (1) firma porażka. dziwne że jeszcze funkcjonuje taki podmiot na rynku. Tak jak... Wiola Nie polecam, wrecz odradzam! (2) W umowie widnieje zapis o mozliwosci odstapienia od umowy oraz zwrotu kosztow... byly klient Nie odbierają telefonów, nie chca zabrać worka (2) Totalna żenada, nie zamawiajcie bo potem będziecie się bujać z pełnym workiem... Polecam usługi Green Service (1) Z usług firmy Green Service korzystałem 3 razy w ostatnim miesiącu i... Patryk Prawie super (1) Szybko przywiozą worek. Trochę długo zajmuje wywóz worka ale w granicach... Jakub Pozytywne zaskoczenie (1) Po wcześniejszych doświadczeniach z inną konkurencyjną firmą, której z nazwy... Marcin