Nie wywiązują się z umowy. Nie polecam. (3) W ciągu miesiąca trzeci raz telefonicznie proszę o wywiezienie worka na gruz... TR Porażka (1) Nie polecam. Nie odbierają telefonów. Nie raczą również oddzwonić. Jednym... Krzyszto Polecam (1) Wszystko w porządku, worek zabrany, cenowo chyba najtaniej, polecam. Milena
Wywóz śmieci (1) Szybko, tanio, konkretnie. POLECAM!! Kamila Green Service (3) Bardzo serdecznie polecam tą firmę,wszystko przebiega sprawnie, zadowolona z... Natalia Zdecydowanie odradzam (1) Na wywóz worków czekałem ponad 3 tygodnie, w międzyczasie oczywiście dzwoniąc... user_138018746065 Usługi średnio, postawa kierownika poniżej krytyki (3) Za pierwszym razem - ok, chociaż wizyta wyburzeniowców przekładana. Za... Maciek NIGDY WIĘCEJ! (2) Walczyłem dwa miesiące o wywiezienie worków. Pomogła dopiero negatywna opinia... Robert worki (1) Żenada.NIE POLECAM-szkoda waszego czasu,nerwów i kasy na tych... Kaska nie polecam (10) Czekam już dwa tygodnie na odbiór worka z gruzem w Baninie. Monity w firmie... sławka worek czeka na wywóz 2 miesiące!! (1) Od początku tłumaczenie, że lada dzień będzie wywieziony, nawet ostatnio... lamika Green serwis Chamstwo Bezczelność (2) Witam wszystkich nie zamawiajcie usług z green serwis. Pieniądze biorą szybko... Piotr Polecam, (1) worek dostałem nowy, cena niższa niż Sanipor (! ), troszkę czekałam bo to... Marek Opinia (1) nie polecam , beznadziejna pseudo firma . Albo na wywóz gruzu czekać można... remont Woreczek (1) Dzięki za dowiezienie worka w niedzielę jakiś czas temu, uratowaliście mi i... Korek Polecam! (1) Skorzystałem z usług tej firmy już drugi raz. Dostawa worka i kontakt bez... Rafał Solidna firma (1) Polecam skorzystanie z usług tej firmy. Bardzo szybki kontakt, miła... Aleksandra ilu klientow tyle opinii, polecam (1) witam, wlasnie koncze remont mieszkania, informacje o tej firmie nie trudno... mariusz Green Service (2) Szybki czas realizacji , bez problemow , polecam . Kamil Na medal (4) Zamówione worki przyjechały następnego dnia. Odbiór zapełnionych worków 6... Ewa Gd Przymorze