Odradzam korzystanie z usług tej firmy w zakresie worków na gruz (2) Odradzam korzystanie z usług tej firmy w zakresie worków na gruz ; nie ma... Gestia Zarządzanie Nieruchomości Profesjonalnie (2) Mi dziś zabrali 2 worki . chcieli 3 ale powiedziałem że żonie jeszcze się... Łukasz Nie polecam korzystania z green service (1) Od 3 tygodni próbuję załatwić wywóz nieczystości z działki. Umawiają się... Rysiek
green service-nie wywiązują się z umowy!!!!!!!!!! (1) Green service to naaaajgorsza firma ktorą kompletnie nie wywiazuje sie z... Firma Usługi Budowlana Green anty Service (2) Sześć tygodni minęło od pierwszego zgłoszenia, a moje 2,5-tonowe worki jak... Monika Green Service - niepoważna firma (2) Od początku lipca dzwonię do nich co tydzień. Linia jest wciąż zajęta, gdy w... magda Nie polecam usług tej firmy! (1) Dwa razy korzystałam z usług tej firmy za każdym razem firma spóźniała się ze... majka .. (1) Ta firma to jakaś porażka.....Czekam już 2 tygodnie i nic. Mam nadzieje ze... xxx Wywóz worka z gruzem (2) Firma nierzetelna. Worek dostarczony bardzo szybko, ale odbiór - czekam już 6... Rafał Szewczyk Koszmarna firma ten Green Service (1) Worki przywieźli po kilku godzinach, od ręki pieniądze zabrali. Teraz mam... Rysiek Green Service - solidna firma (2) Worki dostarczane są na czas i odbierane po 5 dniach od złożonego zamówienia.... Marzena green service (1) W dobie takiej konkurencji,ta firma dziwne ze jeszcze prosperuje... Ja na... Apel, nie zamawiajcie serwisu Green Service (2) Worki, za które sie płaci, dostarczają natychmiast, natomiast wywóz... in Zdjęcia worków na gruz (1) Apel: Dodawajmy zdjęcia toreb w galerii artykułu dotyczącego problemu z... AS nie polecam firmy Green service (8) Firma nierzetelna, nie reaguje na zgłoszenia. Przy ul. Seredyńskiego worki... mieszkaniec 100% polecam (2) Po zamówieniu woreczki przyjechały po 4 h. A zabrali po 4 dniach. putin Szybka obsługa (5) Zamówiliśmy worki do wywozu gruzu po remoncie. Wszystko elegancko przebiegło,... Ania Polecam!! (4) Na prawdę polecam tę firmę. Bezproblemowy kontakt, szybkie wykonanie.... Artur Green Service (3) Nie polecam 5 tygodni czekania i ciągłe telefony niestety niska cena i niska... Kamila Polecam (5) Bardzo dobry kontakt, usługa wykonana profesjonalnie i terminowo. Polecam. Maciej