Polecam (3) Polecam, miła obsługa, worek dostarczony w terminie, z odebraniem także nie... Basia Polecam !!! (2) Bardzo szybko i profesjonalnie, serdecznie polecam! Łukasz Green Service Gdynia (1) Też mialem podobną sytuację z ta firmą w centrum gdyni. Wrocilem z urlopu,... karol, gdynia
Polecam! (1) Gorąco polecam usługi tej firmy. Pełen profesjonalizm i szybkość w realizacji... Justyna Firma na plus. (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń do współpracy z tą firmą. Worek dowiózł mi... Tamara Najlepiej. (1) Pięknie dziękuję za szybką i konkretną współpracę. Oby częściej. Katarzyna Dzdroj - opinia (1) Polecam!!! Profesjonalna obsługa Dzdroj Pełen profesjonalizm (1) Skorzystałem z usług firmy Green Service. Dostawa worka w umówionym... Jakub Atrakcyjna cena za dobrą usługę (1) Dziękuję firmie "Green Service" za szybką i tanią wywózkę odpadow... domtur ala - opinia (1) zamówiony worek dostarczono bardzo szybko i dzień po telefonie odebrany-... ala wywózka (1) Skorzystalismy z mężem z tej firmy remontując mieszkanie. Do wywiezienoa... Anna polecam >> (1) Bdb organizacja pracy, bdb kontakt z przedstawicielami firmy. Obsługa bez... D. Dobra robota (1) Firma wykonała kawał dobrej roboty, wszystko szybko, sprawnie i na czas.... Natalia Rzetelna firma (1) Korzystam z usług Green Service już nie pierwszy raz i tym razem się nie... Karol Polecam (1) Polecam Green Service - mają najniższe ceny w Trójmieście. gsaszka@gmail.com Polecam (1) Polecam Green Service - mają najniższe ceny w Trójmieście. gsaszka@gmail.com Jest ok (1) Worek dostaliśmy w bardzo szybkim tempie, niedługo po złożeniu zamówienia.... MartynaGdynia NIE POLECAM - TRAGEDIA (4) Firma bardzo nie solidna. Od ponad 7 dni czekam na wywiezienie worka z... Wkurzony Nie polecam (2) Worek czeka na odebranie już około miesiąc. Można dzwonić i dzwonić i za... niezadowolony klient Green Express (2) Miałem do czynienia z wieloma firmami wywożącymi odpady i nikt nigdy nie... Grzegorz