Rzetelnie i tanio – polecam (1) Kompleksowy remont od listopada 2011 do lutego 2012. Worki dostarczano... Jacek Baranowski opinia (1) Sprawność w dostawie worków i ich odbioru godna polecenia.Kontakt z firmom... janusz Polecam tę firmę (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, polecam Skrzyncki Sławomir
POLECAM (1) Prowadzę firmę budowlaną i korzystam z kontenerów i worków Freen Service i... Kędziejewski nie odbierają w terminie (1) W połowie sierpnia 2011 wysłałem sms zgłaszającego odbiór. Nikt nie... Mariusz Ta firma to nieporozumienie (1) big bagi dostarczyli szybko skasowali 400 PLN ,i czekam dwa tygodnie na... POSIADACZ NAPEŁNIONYCH BIG-BAGÓW O takiej firmie mogę powiedzieć - renomowana (1) Witam. Na wstępie chciałbym podziękować za dotychczasową współpracę i... Sebastian Sitek MARC GRUPA-DOM (1) Super - tanio, na czas, bardzo elastycznie. Marc MAREK BŁASZCZYK polecam!! (1) Bardzo miła obsługa, ceny przystępne, wszystko jak najbardziej ok! Odbiór... natalia0909 Beznadziejna firma. Na odbiór worków z gruzem czekam miesiąc i bez rezultatu (1) Beznadziejna firma!! Bardzo droga. Zamówiłem kontener na śmieci za 400 zł.... Andrzej Bogdanowicz Szybko i Tanio (1) Korzystam z usług Green Service dłuższy czas i jestem bardzo zadowolony ze... Wojtek Polecam (1) Polecam wszystkim bezproblemowo Mateusz W porównaniu do zieleni itp. rewelacja (1) Oby wiecej takiej alternatywy na rynku Heniek Bez zastrzeżeń (1) Dobry kontakt. Sprawne załatwienie sprawy. Piotr K.P - opinia (1) Polecam wszystkim! Rzetelna firma, doskonały kontakt i jakość usług. Ceny... K.P Pozytyw (1) Od czasu , kiedy Green Service przejęli inną sopocką firmę wywożącą gruz,... Leszek Interior Worek przyjechał szybko (1) Co do odbioru worka czekałem po zgłoszeniu 13 dni, przypominając się... Michał szybko i solidnie (1) Worki dostarczone tego samego dnia, przystępna cena i dobry kontakt :) Odbiór... Mariusz W. Solidna firma (1) Szybki dowóz worków i wywóz gruzu. Miły kontakt, szczerze polecam. Firma remontowo-budowlana ANNODA solidna firma (1) worki zamawiałem u państwa już kilka razy ze względu na dobrą cenę i miłą... sebastian.p