Green-Service (2) Dzwonimy od czerwca i prosimy o zabranie worka mamy sierpien a worek stoi... K. green servic odradzam tej firmy (4) ten sam problem jak większosc napelniony worek stoi juz 4 tygodnie borys Czekam 2 miesiące (1) Tragedia. Worek dostarczaja w 24h, kasuja szybko. jesli chodzi o odbior to... pruszcz gdanski
Firma Remontowo-Budowlana Se-Ko s.c. (6) Serdecznie polecam firmę! Worki są w korzystnych cenach, obsługa miła i... Firma Remontowo-Budowlana Se-Ko nie polecam (1) oferta swoje a wykonanie swoje jakosc worków i ceny OK ale terminowość... ogrodnik nie polecam (3) Czekam już 19 dni na odbiór, wykonałem 6 telefonów i... Sopot Pełen profesjonalizm ! Polecam. (2) Zamówiłam do domu w Kowalach trzy 2-tonowe worki na gruz. Ku mojemu... Obróbka wywóz śmieci (2) skorzystałam z usług firmy green service kilka dni temu, bardzo dobra... OGRODY MONIKA wywóz gruzu / papy (3) Bez zastrzeżeń. Pusty worek dostarczony pod wskazany adres (lekka obsuwka... mm profesjonalnie (1) Jakość usług. Dostawca woreczka delikatnie się spóźnił ale uratował sytuację... cezary Karol Zawada - opinia (1) Worek został dowieziony tego samego dnia, odebrany został juz w nastepnym... Karol Zawada Super (1) Dobra firma. żadnych problemów. wszystko na czas. Polecam ireeus POLECAM! (1) Super firma! Worek dostarczony szybko, odebrany w terminie. Polecam! :) Katarzyna opinia (1) worek dostarczony w ekspresowym tempie, odbiór w terminie, skorzystam jescze... Aga Dobra firma (1) rzetelna firma, odbiór w terminie, polecam wszystkim Radoslaw SUPER (1) Zamówiłem 3 woreczki 2,5T dojechały worki fajne dobrze mi się pakowało... Arecki Polecam! (1) Worek dostarczony w ekspresowym tempie , zabrany terminowo, wszystko sprawnie... Ania Marcin - opinia (1) Polecam solidnie w wyznaczonym czasie i miejscu w przystępnych cenach. Marcin Polecam tę firmę ! (1) Worek dostarczony po 2 h od rozmowy , zabrany terminowo po 3 dniach od... Kamil bardzo polecam! (1) przemiła obsługa, bardzo dobra cena. usluga wykonana profesjonalnie i... Krystyna