nie polecam

Czekam już dwa tygodnie na odbiór worka z gruzem w Baninie. Monity w firmie zbywa jakiś pan wymyślając wciąż nowe zasady i reguły odbioru. Rozumiem że przy dostarczeniu worka wzięli pieniądze to im się teraz nie śpieszy. Śmieci już śmierdzą. Szczerze odradzam szkoda pieniędzy taniej i szybciej by wyszło gdyby do komunalnych sukcesywnie wyrzucać. Ci są przynajmniej zawsze na czas.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam

Również nie polecam, miał być worek 2,5T a dali jakiś mniejszy "bo taki akurat uszyli"+ inne dziwne teorie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak nie polecasz to chociaż napisz o jaką firmę chodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Było napisane o green service.

Zgadzam się, też czekaliśmy z mężem ponad 1,5 msca aż odbiorą worek, a pan nie przyjemny odbierający tel.

1,5 miesiaca to standard w tej firmie

Ja również czekam na odbiór już 3 tygodnie minely od telefonu a tu cisza i worek dalej stoi.Problem w tym ze postawili mi go na miejscu gdzie powinny stać pojemniki na odpady komunalne.Teraz nie mam gdzie ich ustawić bo szanowni z greenservice mają to gdzieś.
Pan odbierający tel powiedział że jak bedzie więkasza ilośc worków do odebrania w Baninie to będzie im się opłacało to zabrać:/

ja tez długo czekałem ale w końcu zabrali :-) i niezłego zamieszania narobili na ulicy bo zabierali te wory o 3ciej nad ranem
jak chcecie tanio to musicie czekać

Witam, U nas ta sama sytuacja, czekamy już 25 dni roboczych od zgłoszenia konieczności zabrania worka. w umowie jest termin do 4dni roboczych,więc firma się z niej nie wywiązała. Pan odbierający tel.przepraszająco stwierdził,ze przez dużą ilość zamówień może się to wydłużyć do 10dn roboczych- ok, czekaliśmy. Upomnienia po tym okresie generowały jedynie obiecanki,że zabiorą do końca tygodnia(którego?!),a worek jak stał, tak stoi. Brak słów na tę 'firmę'. Jeśli nie są w stanie należycie obsłużyć takiej ilości zamówień, to niech nie biorą tyle zleceń, bo z workiem i po pieniądze są w ciągu paru chwil, a po worek z odpadami ponad miesiąc im nie po drodze. Już wiem skąd na mieście tyle zapełnionych worków z Ich logo . Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a na stronie internetowej piękne słowa: terminowość, rzetelność itp....

miałem z nimi do czynienia jakiś czas temu - taka sama sytuacja: kasa wzięta z góry z na wywiezienie worka czeka się tygodniami

nigdy więcej