X-Kom

Sprzęt komputerowy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 82

Pawel - ocena (1) Mega słabo. Kolejka ogromna, sprzedawcy się nie kwapią. Typ w kolejce po... Pawel Magda - ocena (1) Super obsługa, firma nastawiona na klienta, nie na zysk. Na pewno tam wrócę Magda Bartek - opinia (1) Przyjmują zamówienia bez pokrycia, a sprzęt leży dostępny w innych sklepach!... Bartek
Zdecydowanie odradzam (2) Firma sprzedaje wadliwy sprzęt ( komputer Lenovo ), a w trakcie reklamacji... Maria Bartlewicz polecam :) (1) dziś odebrałam swojego laptopa - zakup jak najbardziej udany. Najbardziej... Ola Promocje w x-kom (1) Fajne promocje w x-kom https://ponad-standard.x-kom.pl/ - promocja na 15 lat... Rafol Kolejny udany zakup (1) kolejny udany zakup, w godzinach szczytu czasem trzeba poczekać trochę dłużej nect ofiRa (1) Często kupuję w tym sklepie...fajnie promocje, przy okienku fachowa... air Maria awaria (1) Damian, sklep że sprzętu. Wczoraj próbowałem odebrać zamówiony sprzęt, a tu... Józef Bąk Rewelacja (1) Kolejny udany zakup i kolejny powód do radości. Od momentu zamówienia... zadowolony klient znakomita obsługa (1) Kupiłem w X-kom tableta. Panowie sprzedawcy (odwiedzałem salon kilka razy,... PM Autoryzowany Reseller Apple (1) Jak można reklamować się że jest się Resellerem APPLE jak nie można tam kupić... kn