X Lander XA Limitowana Wersja MORO, POMÓŻCIE

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Dziewczyny,od niedawna jeste posiadaczka super wózka, x landera xa w limitowanej wersji moro. wózek świetny, jestem bardzo zadowolona ale zawsze jest jakieś ALE:)

Otóż BARIERKA jest okropna!!! tzn- jej wysokoś tak mi przeszkadza,że jeździmy bez. Barierka jest dosłownie na wysokości nosa półtorarocznego chłopaczka!

Czy jest na to rada????? tez tak miałyście?? może da rade wrzucic jakąś uniwesralna???
Dodam,że wczesniej miałam XT i barierka tez była "wsówana" w daszek, ale wysokośc była ok.

Pomóżcie pliss:):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: X Lander XA Limitowana Wersja MORO, POMÓŻCIE

Ja też miałam x landera xa i właśnie przez tą barierkę go sprzedałam. Pomimo wielu plusów tego wózka uważam, że te barierki to jest porażka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no barierka porażka, ale jednak wózek jest naprawde super więc szukam jakiegos rozwiazania innego.. narazie jezdzimy bez barierki, ale przyjdzie zima, zaczne uzywac spiworek a go sie na barierke zaczepia..

zastanawiam sie nad zakupem jakiejs uniwersalnej barierki, ale czy zda to egzamin..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie też wpadła mi do głowy taka uniwersalna barierka. Widziałam super uniwersalne w mama i ja. Były giętkie :) Musiałabyś przymierzyć taką barierkę w sklepie i może to zda egzamin.

a jaki koszt takiej barierki wiesz?? i jak jest wpinana???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co jest nie tak z ta bariereka?

juz doczytalam:)

No właśnie nie wiem czy te zaczepy uniwersalnych barierek nie są na okrągłe rurki a z tego co pamiętam to x lander ma je płaskie. Taka zwykła sztywna barierka kosztuje ok.25 zł np. w akpolu. Z kolei taka elastyczna barierka kosztuje ok.60 zł i widziałam taką jakiś czas temu w mama i ja. Najlepiej podjechać z wózkiem i poprostu przymierzyć czy któraś pasowałaby do twojego wózka.

Inne tematy z forum

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...