XY studio

Studia tatuaży

Gdańsk, Łąkowa 35/38

Rudy - ocena (1) polecam studio XY Po ponad dwudziestu latach zastanawiania się nad tatuażem i... Rudy Bartosz Jakub Namiotko - ocena (1) Mój pierwszy tatuaż i niezapomniane doświadczenie. Przyszłam z własnym... Bartosz Jakub Namiotko Tadeusz - ocena (1) Profesjonalnie, bezpiecznie, przyjaźnie, z poszanowaniem godności i... Tadeusz
Lucyna - ocena (1) Przyjazna atmosfera. Możliwość wyboru tatuażu w różnych stylach wykonywanych... Lucyna Jolanta - ocena (1) Bardzo polecam to studio! Przekuwałam tu uszy i robiłam tatuaż, wszystko... Jolanta Katarzyna - ocena (1) Świetne, przyjazne miejsce. Pelne kreatywności i talentu. Dokładne... Katarzyna Bartosz - ocena (1) Świetny klimat i pełen profesjonalizm. Bartosz Bogusz - ocena (1) Profesjonalna obsluga od projektu po realizacje. Bexa to artysta jedyny w... Bogusz Ilonsien - ocena (1) Byłam u Elizy, do której wrócę napewno, w planach kolejna, umówiona już... Ilonsien Michal - ocena (1) Przede wszystkim ludzie. Bez napinki, autentycznie i z wartościową rozmową.... Michal Bexxa - ocena (1) Byłem w studiu w styczniu i Bexxa wykonał mi tatuaż, z którego jestem bardzo... Bexxa Alina - ocena (1) Najlepsze studio w Trójmieście. Obsługa, kontakt oraz klimat na wysokim... Alina Pawel - ocena (1) Świetny klimat, przyjazna atmosfera. profeska. Pawel Milena - ocena (1) Bardzo profesjonalnie! Milena Jarek - ocena (1) Klimat, ekipa i pracanie do podrobienia! Jarek Arek - ocena (1) Najlepsze, wracam już kolejny raz Arek Michał - ocena (1) Gdyby można było dałbym 10. Świetna atmosfera i genialni artyści! Michał Walter White - ocena (1) Super studio , mega utalentowana ekipa ! Walter White Aleksandra Ostaszewska - ocena (1) Zachwyt. Szczęście. Aleksandra Ostaszewska Ola - ocena (1) Mega dokładną praca. Dokladnie taka jak chciałam. Ola