epilacja rewelacja!! (1) korzystam z fotoepilacji juz tylko dla przypomnienia, jestem bardzo... magda depilacja laserowa (1) yasumi epil gdynia karwiny polecam, miła obsługa, personel doskonale... pola Polecam (1) Polecam Fotoepilacje, Osobiście jestem bardzo zadowolona z efektu i planuje... Natalia
Angelika - opinia (1) Kupiłam kupon na zabieg oksybrazji na gruperze i jestem pozytywnie zaskoczona... Angelika fantastyczne zabiegi (1) bardzo podobają mi sie zabiegi w salonie kosmetycznym, mialam oxybrazję a... Ola Klientka Yasumi (1) Korzystam w yasumi z usuwania włosków, jestem zadowolona. Podczas wakacji nie... Klientka Yasumi Klientka - opinia (1) Polecam! Korzystałam wielokrotnie z zabiegów oferowanych przez gabinet Yasumi... Klientka Polecam!!! (1) Polecam gabinet Yasumi Epil z całego serca. Profesjonalna obsługa,... Karolina Honey - opinia (1) Polecam! Jakoś usług bardzo dobra jak i również miła atmosfera. Mimo młodego... Honey trzeba skorzystać (3) Byłam na zabiegu fotoepilacji i już po pierwszym razie były super efekty.... Magdalena gdynianka (1) skutecznośc zabiegu widać wyraźnie. Zabieg odmładzania falami radiowymi jest... Krystyna polecam (1) Ta wysoka ocena jest jak najbardziej uzasadniona. Spotkałam się z pełnym... Iwona Polecam!!!! (1) Naprawde widać efekty już po pierwszej depilacji. Bardzo bałam sie pierwszej... Anna Polecam (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług gabinetu i jestem pod ogromnym wrażeniem... Joanna