Profesjonalny pedicure (1) Zdecydowanie polecam Panią Anetę, która perfekcyjnie zajęła się moimi... Kasia Rewelacja (2) Do salonu trafiłam z polecenia kolezanki. Aktualnie jestem po zabiegach... Ola Zabieg kriolipolizy (1) Jestem, a właściwie byłam bardzo sceptycznie nastawiona do zabiegów... Gosia
Yasumi - jak w niebie (1) Genialny masaz ! Obsługa fantastyczna Karolina Pedicure hybrydowy i masaż dla kobiet w ciąży (1) Bardzo udany prezent od męża :) Jeszcze nigdy hybryda na nogach nie trzymała... Kasia wysoka ocena od stałej klientki :-) (1) Serdecznie polecam wszystkim studio Yasumi.Każda moja wizyta kończy się... Aga thermolifting-rewelacja (1) Jestem zachwycona zabiegami falami radiowymi!z kazdym kolejnym zabiegiem... Gosia Skuteczne odchudzanie (1) W styczniu miałem zabiegi lipolasera i velaslim. Jestem bardzo zadowolony z... Rafał Rozczarowana (1) Witam.Korzystałam z zabiegów gabinetu kosmetycznego Yasumi dość często i... MK Złota maska (1) Efekty po tym zabiegu są tak dobre, że nie wyobrażam sobie życie bez tej... Agnieszka Depilacja i Manicure (1) Wykonywałam w tym salonie 2 zabiegi. Manicure hybrydowy oraz depilacje... maki Polecam wszystkim (1) Jestem mieszkanką osiedla na którym znajduje się salon i muszę powiedzieć, że... Ewa Polecam ! (1) Odwiedziłam i moge szczerze polecić. Rzeczywiście salon robi duże wrażenie,... Anka Day Spa w Yasuni 29.08.2014 :) (1) Z przyjemnością mogę wystawić najlepszą ocenę, zarówno za wykonany zabieg jak... Beti szczerze polecam (1) mialam przyjemnosc skorzystac z zabiegu kriolipolizy w gabinecie Yasumi w... magda Jak zwykle zadowolona z usług Yasumi :) (1) Do Instytutu w Gdansku trafiłam podczas wakacji..salony Yasumi w związku z... Aneta