Maja - ocena (1) Masaz kobido w wykonaniu Pani Marysi cudowny, prorfesjonalny, efekty widoczne... Maja Testowa - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Czysto i przytulnie. Polecam Panią Marysię, zna się na... Testowa Aneta - opinia (2) Masaż super. Masażystka kompetentna - nie rozmawiała i dała na maxa odpocząć.... Aneta
Tomek - opinia (1) Pełny relaks i efekt widoczny już po jednej wizycie. Polecam Tomek Karolina - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z usług jak i zabiegu rytuału japońskiego, który... Karolina Aleksandra - opinia (1) Po konsultacji miałam wykonywany zabieg złotej maski. Wrażenia bardzo... Aleksandra Magda - opinia (2) Pelen profesjonalizm. Az chce sie tam wracac. Magda Marika - opinia (1) Korzystałam wielokrotnie z usług i zabiegów w tym salonie. Zawsze bardzo... Marika Mariola - opinia (1) Hifu - zabieg osławiony, ale i wart swojej ceny. Efekty zabiegowe wspólmierne... Mariola Marta - opinia (2) Korzystaliśmy z mężem z day spa. Wybraliśmy pakiet spa dla dwojga. Było... Marta Miła obsługa przystępne ceny (1) Wizyta przejazdem bardzo pozytywnie zarówno jeżeli chodzi o klimat jak i... Mariola Krasue Majka - opinia (1) Korzystałam z zabiegu Carbon peel. Jestem bardzo zadowolona z efektów jak i... Majka Zdecydowanie Polecam (1) Witam, do salonu trafiłam bo był najbliżej i nie żałuje. Pani Kasia pomogła... Patrycja Godne polecenia (2) Witam serdecznie. Do salonu trafilam przez przypadek - strona internetowa,... Zadowolona klientka Polecam ! (1) Polecam salon a konkretniej Panią Ewelinę, która wykonała mi zabieg... aneta Zabieg HIFU (1) Wykonalam zabieg hifu u Panstwa i musze przyznac, ze jestem zachwycona jego... Maria Udany prezent :-) (1) Otrzymałam zaproszeni od znajomych do tego salonu i muszę powiedzieć, że to... Alicja kuracja kwasowa (1) Bardzo dziękuję Pani Kamili za dobór odpowiednich zabiegów do mojego... martyna nie polecam (1) Jakość wykonania zabiegu przez Panią Anetę na 5. Reszta obsługi łącznie z... IRENA Bardzo pozytywnie (1) Podczas urlopu skorzystałam z Państwa usług i jestem bardzo zadowolona,... Weronika