Joanna - ocena (1) Zabieg wykonany profesjonalnie. Rzetelna informacja przed zabiegiem.... Joanna Edyta - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam ten salon kosmetyczny! Od pierwszej wizyty... Edyta Joanna - ocena (1) Miałam tam zabieg na twarz Gify, zabieb przeprowadzała mi pani Laura,... Joanna
Denis - ocena (1) Pani laura to najlepsza masarzystka Denis Laura - ocena (1) Świetne miejsce, pełen profesjonalizm i relaks Laura Maryna Tulij - ocena (1) Regularnie korzystam z usług salonu . Zawsze przyjazna atmosfera , duży wybór... Maryna Tulij Kacper Pichlacz - ocena (1) Profesjonalna obsługa Kacper Pichlacz Klitka records - ocena (1) super miejsce polecam na wypad z swoja druga polowka :) Klitka records Żaneta - ocena (1) Profesjonalizm, dbałość o szczegóły, uczucie relaksu i komfortu. Miejsce w... Żaneta Patrycja - ocena (1) Polecam usługi kosmetyczne i masaże relaksujące. Patrycja Aleksandra - ocena (1) Pakiet spa dla dwojga był trafionym prezentem od męża, personel bardzo... Aleksandra C3C - ocena (1) Miło profesjonalnie, piękny salon. C3C Ewelina - ocena (1) Wykonywałam zabieg Hifu w tym salonie i jestem bardzo zadowolna z efektu Ewelina Marta - ocena (1) Bardzo pozytywnie oceniam ten salon. Korzystam z rytuałów japońskich, masaży... Marta Weronika - ocena (1) Wykonywałam serię zabiegów lasera frakcyjnego z bardzo zadowalającym efektem,... Weronika Marta - ocena (1) Jestem stałą klientką salonu, korzystam z zabiegów na twarz, ale również na... Marta Aga - ocena (1) Korzystaliśmy z pakietu walentynkowego dla dwojga było cudownie, gabinety... Aga Marzena - ocena (1) Polecam wszelkie zabiegi na twarz w tym salonie jestem stałą klientką i nigdy... Marzena Maja - ocena (1) Masaz kobido w wykonaniu Pani Marysi cudowny, prorfesjonalny, efekty widoczne... Maja Testowa - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Czysto i przytulnie. Polecam Panią Marysię, zna się na... Testowa