Yasumi epil

Salony kosmetyczne Depilacja laserowa

Pruszcz Gdański, Rogozińskiego 3/s6

Agata - opinia (1) korzystałam juz kilkakrotnie z usług salonu. Były to zabiegi na twarz jak... Agata Olga - opinia (1) super salon, przemiła obsługa, rewelacyjne ceny Olga Suuuper :))) (1) Niedawno przypadkiem odkryłam ten super salonik :) i musze powiedzieć, że... magda
wyjatkowa oferta (1) wszystko co robiłam było cudowne.Zabieg złotem bombowy.Efekt faktycznie... megan udany prezent! (1) Kupiłam przyjaciółce na prezent urodzinowy kupon grupera z zabiegami... Beti super (1) bardzo fajne miejsce, roznorodnosc zabiegow, a wszystko w przystepnych cenach... Paulina Polecam ! (1) Salon urzekł mnie zarówno swoim pięknym wystrojem jak i uprzejmą i... Kasia ...:::POLECAM:::... (1) Serdecznie polecam YASUMI EPIL w Pruszczu Gdańskim. Przystępność cen i... KS Oh Yeah! (1) Urządzone w dobrym klimacie miejsce gdzie można się zrelaksować i zapomnieć o... Ferbinka Aga - opinia (1) Dziewczyny przecudny wystrój, dawno, żadne miejsce nie zrobiło na mnie... Aga Jolka - opinia (1) Byłam na epilacji nóg. Zabieg wcale nie boli!! Czuć przyjemne ciepło i troche... Jolka Karolina - opinia (1) Świetny klimat, wystrój i naprawde widoczne efekty!!! Szczerze polecam :) Karolina Polecam (1) Bardzo fajne zabiegi!! fotoodmładzanie rewelacyjne, dzień po zabiegu , widać... Pani Dorotka