nie polecam (1) na jedzenie czeka sie bardzo długo,wystrój nie w moim stylu,toaleta jeden... Magda Naprawdę fajna impreza (1) miła atmosfera na wejściu, dobre drinki w normalnych cenach, świetna muzyka,... monika Dobra impreza (1) Tytuł i wszystko jasne:)) Equador71
OA - opinia (1) Panie "barmanki" udają,że nie widzą klientów przy barze. W toalecie syf. Parę... OA ok (1) miło i sympatycznie brakuje mi tego miejsca i chłopaków na bramce kasia Witam! (1) Od dawna miałem chrapkę tam wstąpić, ale nie miałem okazji. Ostatnio udało mi... Andi Można zrzymać się na dym (2) papierosów i chyba w każdej opinii powinna być prośba o zakaz palenia albo... Łukasz Rewelacja (1) Najlepsze imprezy... Nie ważne jak wyglądasz i czego słuchasz czujesz się tu... Diao Nie jest żle:) (1) Bywałam tam czesto w wakacje,musze przyznać,ze nie jest żle!... Agunia justa - opinia (1) lokal straszny, zero klimatyzacji przez co w klubie ktory miesci sie w... justa jest fajnie lecz.. (1) Najgorsze imprezy są w dniach gdy lechia rozgrywa mecz w Gdańsku. NIewiadomo... Adam spoko lokal (1) gdyby tylko ten lokal miał więcej miejsca to podejrzewam że długo... forfait