Martyna - opinia (1) Zakochałam się w tym miejscu! Jogurty smaczne i zdrowe. Idealne na spotkanie... Martyna pycha, miło i przyjemnie! (1) Świetna alternatywa dla uzależnionych od słodkiego, ale niekoniecznie... Gonia Rewelacja;) (1) Mega miejsce!;) bardzo klimatyczne i kameralne. Najlepsze desery po słońcem... Magda
first time (1) Dzisiaj po raz pierwszy posmakowałam mega jogurtu ! Jestem bardzo zadowolona... natka Pysznie! (1) Szczerze polecam - jogurty pyszne, kawiarnia przytulna, a obsługa - przemiła!... kornelia Przytulnie i smacznie:)) (1) Kojarzyłam jogurty mrożone z dawnych lat z Klifu zdecydowałam się więc... Danusia Rewelacja! (1) Bardzo smacznie, bardzo zdrowo, bardzo przyjemnie. Polecam wszystkim, którzy... magdaab Smaczne:) (2) Fajna odskocznia od przesłodzonych deserów, jednak zdecydowanie zbyt mały... tea18 Najlepsze desery!!! (1) Przepyszne desery, od których nie musimy się martwić że coś urośnie :).... Joanna Pyszności!!! (1) Cudownie!!! Wspaniale, mrożone jogurty ponownie pojawiły się w Trójmieście!!!... Beata Raj dla podniebienia! (1) Przepyszne lody, bardzo miła obsługa. Wszystko godne polecenia! :) i. Super ! (1) Byłem, polecam. Życzę sukcesów ;-) Tomasz Pyszności bez wyrzutów sumienia :) (1) Długo zbierałam się, żeby wreszcie zjeść taki jogurt i dzisiaj wreszcie się... Ania Pychotka (1) Odwiedziłam, spróbowałam i na pewno wrócę. Co tu dużo mówić - pyszne lody,... Ona cud, miód i orzechy!:) (2) Jak do tej pory byłam w Yogen Fruz tylko raz, ale na pewno tam wrócę!... m. Pysznie i zdrowo - to jednak mozliwe :) (1) Nareszcie znalazlam miejsce na spotkanie z moimi "wiecznie na diecie"... Natalia Polecam (1) Bardzo fajne miejsce, warte odwiedzenia. Jogurty pyszne i - co najważniejsze... Sopocianka EEWA - opinia (1) POLECAM... coś lepszego i zdrowszego niż zwykłe lody, w przystępnych cenach... EEWA Pysznie, miło i zdrowo! (1) Superdesery - lepsze niż lody, już nigdy więcej nie tkniemy lodów ;) Sam... Magda i Ewa Rewelacja! (1) Pyszne a do tego zdrowe. W dodatku kazdy moze skomponowac samemu deser na... Sopocianin