libenamg - opinia (1) Znakomita szkoła tańca. Jestem zachwycona wysokim poziomem kształcenia,... libenamg tancerka - opinia (1) cudowna atmosfera, świetne i różnorodne zajęcia, wspaniali prowadzący tancerka Kameralne studio to najlepszy pomysł na rok 2019 (1) Prowadzę zajęcia #PowerUP i ze strony instruktora uważam, że przychodzą tam... Adam Zagórski
petarda (1) Studio o domowej, przyjaznej atmosferze. Zajęcia taneczne dla wszystch -... Karolina Przyjdź do Z-Dance Studio, nie zawiedziesz się :) (1) Z-Dance Studio to miejsce pełne tańca, uśmiechu i przyjaznej atmosfery.... Iza Z-dance studio (1) Ja i Zumba to kompletny przypadek, który pewnie jeszcze przed rokiem nie... Monika Tonezone Eat Sleep Z-dance Repeat ;) (1) Piękne klimatyczne i Kameralne Studio z Profesjonalnymi instruktorkami.... Marti ;) Dla każdego coś miłego :) (1) Bardzo gorąco polecam!!! Kameralne miejsce, ale za to z bardzo bogatą ofertą... Reggaetonera :) Miejsce spotkań . (1) Piękne , kameralne Studio i najlepsza Instruktorka Zumby , która swej pracy... Adam Z-DANCE _jedyne takie m-ce (1) Miłe przytulne studio, bogata oferta zajęć, niepowtarzalna atmosfera,... Zadowolona :) Tylko Z-Dance ma sens :) (1) Miłe przytulne studio, bogata oferta zajęć, niepowtarzalna atmosfera,... Ilona Studio Tańca Z-Dance to mój drugi dom (1) Ania Cegłowska, założycielka studia, to prefosjanlistka przez duże P. Kocha... Holikzumbo Z-Dance Studio (1) Klimatyczne miejsce , w którym można poczuć się jak u siebie w domu.... Jolanta Bednarczyk Polecam (1) Super kontaktowa instruktorka, polecam :) Konrad