Szkoła jazdy Artom jest naprawdę godna polecenia. Podchodzą do wszystkiego fachowo i z uśmiechem na twarzy. Zajęcia teoretyczne z panem Tomaszem, prowadzone bardzo profesjonalnie ale i przyjemnie. Wiele się z nich zapamiętuje. Pani Asia z biura również jest bardzo miła i wie co robi. Jednak największym skarbem tej szkoły jest instruktor - Pan Adam Sapieha. Jest to człowiek o wysokiej kulturze i niezwykłym poczuciu humoru. Do każdego kursanta podchodzi bardzo indywidualnie i wybiera takie metody pracy, które są akurat najlepsze dla ciebie. Jest niezwykle zaangażowany w to co robi, autentycznie zależy mu żeby nauczyć Cię jeździć i pomóc zdać. Mnie pomagał również w rozładowaniu ogromnego stresu, a nawet dopingował gdy miałam chwile załamania. Pan Adam tak długo tłumaczy zagadnienia, aż wszystko jest dla Ciebie jasne jak słońce. Mnie nauczył robić rękaw w ciągu jednej godziny! (A należę do osób, które niezbyt szybko łapały o co chodzi w prowadzeniu auta). Do tego po każdej jeździe poświęcał swój czas, aby omówić błędy i dać cenne wskazówki. Podsumowując: Szkoła Artom to pełen profesjonalizm, a Pan Adam Sapieha to najlepszy instruktor, z nim każdy może zdać!