Rzadko kiedy, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, mogę z pełnym przekonaniem, w 100% polecić jakąś rzecz lub usługę. Tym bardziej jestem bardzo szczęśliwa mogąc to zrobić w przypadku OSK L-ka . Wykłady prowadzi bardzo miły wykładowca z poczuciem humoru , nie leci książkowo po tematach tylko rzetelnie wszystko jasno tłumaczy.

Natomiast jeśli chodzi o instruktora ,Pan Michał to najlepszy nauczyciel jakiego można sobie wymarzyć, cierpliwy, spokojny, zawsze uśmiechnięty, potrafi wytłumaczyć, jak wykonać wszelkie manewry na drodze ze stoickim spokojem - kursant nie czuje żadnego stresu w czasie nauki.
Bardzo szybko przełamuje lody i strach przed jazda. Zajęcia z nim to sama przyjemność, tym bardziej ze mam porównanie - wiele lat temu zaczęłam jazdę w innym OSK w Gdyni, gdzie trafiłam na beznadziejnego instruktora, nie nauczył mnie niczego i w dodatku na wiele lat skutecznie zniechęcił mnie do jazdy przekonując , ze nie posiadam predyspozycji do bycia kierowca. W chwili obecnej po podstawowej liczbie godzin u Pana Michała wiem ze,pójdę na egzamin w pełni przygotowana . Z całego serca i bez odrobiny wahania POLECAM OSK L-ka w Gdyni!